Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetsik egy fiu de sokkal kisebb mint én és vékonyabb mit tegyek? Engem nem zavarna de vajon ot? Esetleg ha setalunk ugy nezne ki mintha az ocsemet vinnem haza a sulibol. Engem nemzavar. Velemeny?
XDDDDDDDDDD
Akkor tényleg jó az,ha öntözöd esténként,majd megnő és meghízik.csak még gübbedt.hány kg a srác?milyen magas?
Ne legyenek már kétségeid az olyanok miatt, akik nem is ismernek, de gúnyolódnak. :DD
Benne van a kulcs...tagmondat? XD, hogy nem is ismernek! Az olyan véleményére minek adni?
igazad van:)!
azok a válaszok érdekelnek akik ténleg segitenek...nem az ilyen kis gyerekes senkik
az melyik?
De kégyszi segitsetek már az igazi kérdésbe isXD
én : 167 cm 50 kg
ő: kb 152 cm és nagyonsoványka:| mint kb egy 4 es kisfiu..
most mielt kerdeznetek legjobban a belsoje fogott meg es kulsore is nagyonhelyes csak alacsony és sovany ennyi a baj:|
én is 150-155 cm voltam 14 évesen ja és 35kg körül.XD
Viszont rohadt jóképű voltam/vagyok.
mára persze 180cm 75kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!