Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Mit szoltok egy ilyen "adatu" csajhoz?
Figyelt kérdés
164/56 kg vagyok... noni nem tudok.. szerintetek kene fogynom?.. egy fiu haverom szerint meglatszik rajtam, es lekene adnom 2-3 kg.t....2013. ápr. 5. 21:47
3/9 anonim válasza:
2-3? az semmi, és reggel 81 vagyok este 85
4/9 A kérdező kommentje:
koszi.. a kor lemaradt :) 19...
foley tudom!! de az te vagy!! :))
2013. ápr. 5. 21:57
5/9 anonim válasza:
Soktól függ ez. A csipőd és vállszélességtől is... Az pedig adottság. Nincs képed?
7/9 A kérdező kommentje:
koszi mindenkinek :)
2013. ápr. 5. 22:43
8/9 anonim válasza:
Nem tudom, az itt lévő többi pasi milyen, de én nem számok alapján döntöm el, ki a jó nő meg ki nem...
9/9 anonim válasza:
Mostanság izgatnak a kicsit husis csajok, de ne legyél több 60-nál, mert az már tényleg sok lenne. Ja hát én még tőled is vékonyabb vagyok fiúként szóval, nem lehetsz valami kövér az tuti. Talán van nagy melled vagy feneked és az viszi a súlyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!