Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit érzel, ha szerelmes vagy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érzel, ha szerelmes vagy?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 5. 11:01
 1/7 first blood ***** válasza:
jót érzem
2013. ápr. 5. 11:04
 2/7 anonim ***** válasza:
nagyon jót. de akkor az igazi, ha viszonozva is van
2013. ápr. 5. 11:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Rosszat.
2013. ápr. 5. 12:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Elkeseredettséget.
2013. ápr. 5. 12:27
 5/7 anonim ***** válasza:
csefy-nek igaza van!
2013. ápr. 5. 13:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Ezt igazából lehetetlen leírni:)

De irok pár "emléket" arrol amikor én szerelmes voltam egy srácba..

Mikor eloszor láttam mondhatnám azt első pillantásra szerelmes lettem belé...de nem mondom mert nem így volt!

Akkor nem ismertem még csak helyesnek tartottam meg beszélgettünk az nap kicsit és jól elvoltunk...ekkor kezdtem azt gondolni hogy helyes is , kedves is...NEM IS ROSSZ:) Ezután sokkal többet beszéltünk hazakisért (egy suliba jártunk de csak 7.láttam elöszor a suliba)és egyre jobban kezdtem megkedvelni..a szememmel mindig őt kerestem az udvaron , a folyoson , az ebédlobe , az utcán...Ekkor még magamnak se valottam be hogy belegabajodtam...elhiheted életeb első szerelme volt ő még azt se tudtam mi van velem...miért kezd remegni mindenem ha meglátom , miért dobog ugy a szivem a közelében. Minden kedves mondatátol egész nap vigyorogtam és olyankor nemtudsz másra gondolni csak arra a kedves cselekedetére , szavára:)Ugy érzed minden nap mikor felkellsz egyre csak jobban szereted őt...

2013. ápr. 5. 16:43
 7/7 anonim válasza:
hát ha meglátod azt az embert akkor hevesebben ver a szived,nehéz leirni :)
2013. okt. 25. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!