Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy elfelejtsem őt? Elmúlik egyszer?
Van egy fiú, aki már majdnem 3 éve tetszik! Nem ismerem, sosem beszéltünk még. Tavaly egy suliba jártunk, ő 12-es, én akkor 9-es voltam. Szünetekben többször is észrevettem, hogy figyelt engem, barátnőmnek is először feltűnt, amíg nem mondtam el neki, hogy tetszik nekem az a fiú, de sosem köszöntünk egymásnak, csak néztük a másikat, néha mosoly is volt. Ahogy elment másik városba egyetemre én hülye fejembe vettem, hogy átiratkozok ugyanabba a városba gimibe, csak hogy hétvégente legalább a vonaton láthassam az oda-visszaúton, de szerencsére anyáék nem írattak át, így már alig láttam. Kezdtem elfelejteni, fel is tűnt, hogy talán az egyik osztálytársamnak tetszem, de én valamiért nem nagyon küldök neki jeleket, pedig nekem is bejön az a fiú. Talán még mindig az első fiúra várok, pedig most is barátnője van, meg talán csak a nevemet tudja. Nagyon felkavart az, hogy kb 2 hete megint láttam, igaz csak 2-3 percig, de nagyon bennem maradt, ahogy többször is egymás szemébe néztünk. Már majdnem elfelejtettem, erre megint megjelent. Hogy tegyem magam túl rajta? Tavaly a ballagása napján este sírtam is, hogy többet nem fogom látni, pedig nem is ismerem, meg a nyári szünet néhány napján is! Elmúlik egyszer? Már 3 éve folyton rá gondolok, nem is nagyon nézek más fiúra, pedig tudom, hogy úgyse merek bepróbálkozni nála, úgysem lesz semmi..
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!