Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami baj azzal, ha bugyit küldtem pénzért cserébe?
Figyelt kérdés
Jól jött a pénz...
16L
2013. ápr. 4. 19:46
1/15 anonim válasza:
Nem, add meg nekem is a címet :)
2/15 anonim válasza:
Te csak jól jártál. Szard le, ki mit gondol!
3/15 anonim válasza:
Nem, japánoknál erre egy egész üzletág épült...
4/15 anonim válasza:
Mennyi pénzért? Meg szabad kérdezni?
5/15 A kérdező kommentje:
Szexelni biztos nem fogok pénzért, de szerintem ebbe nincs semmi k*rvás, hiszen csak egy egy napig viselt bugyit küldtem, egy darab nem hiányzik, viszont kaptam érte elég pénzt, és azt sem tudja, ki vagyok...
2013. ápr. 4. 19:49
6/15 anonim válasza:
na és, nincs ezzel semmi baj, ne foglalkozzál azzal ki mit mond N
7/15 anonim válasza:
Ilyet miért csak a lányoknak ajánlanak fel?!
8/15 anonim válasza:
Hat igen...
Nem veletlen tartja a mondas.
A ferfi konnyebben kap munkat, a no konnyebben keres penzt...
9/15 anonim válasza:
Önmagában még semmi. Könnyű "munka" volt némi pénzért.
De később majd több pénzre lesz szükséged, amihez ez már kevés lesz. Akkor majd (először) fényképezkedni fogsz... vagy hostesskedni.
Aztán mész majd tovább.
10/15 anonim válasza:
Ne csinálj belőle gondot. Amíg vannak olyan pasik, akik pénzt adnak érte, addig ne legyen lelkiismeret furdalásod. Senki nem azt írta, hogy ki az a beteg ember, aki pénzt ad érte, hanem téged pakolnak. Én is küldök bugyit kérésre. Jobb, mint ha ki kellene mosni. És kifizetődőbb is.És ettől nem leszel k.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!