Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány fokos a spermium fagyáspontja?
egy fontos fogadás áll ezen az információn de nem találjuk neten..
azt tudjuk hogy -196°c-on tárolják de nekem csak a fagyáspontja érdekelne
kíváncsiak vagyunk hány foktól van a g*ci hideg
előre is köszi :)
Rossz a kategória. Egyébként nem kéne olyan brutálisan hidegre gondolni. De hát barátocskám! Mérjétek meg!
Először be lehetne vetni a fagyasztószekrényt, persze illendően elszeparálva a kajáktól. -30 nál tuti megfagy.
elképzelni nem tudom hogy ez milyen kategóriába illene
de már a próbán is gondolkozunk :D
van 1 ötletem...
tegyél be gy hőmérőt a fagyasztóba..
mérd meg hány fok van bent..
verd ki tedd be egy edénybe
ha nem fagy meg : akkor attól több kell tuti mint amit mértél.. ha megfagy akkor meg elérted a célod.
De amúgy ha nem találjátok akkor nem kúrvára mindegy? Mondasz egy számot pl 154,3 fok és bizonyítsd b+ hogy nem annyi!
Ennyi, nyerted a fogadást.
Ezaz! Kamuzz!
De most belegondolva... Nem is rossz kérdés!
Elkezdek tanulni, lediplomázok valami tudományos szakon, és életemet arra fogom szentelni, hogy megválaszolhassam az emberiségnek ezt a kérdését!
Kapok Nobel díjat, az emberiség sokat köszönhet majd nekem! "Aki bebizonyította, hogy hány fokon fagy meg a g*ci!..."
Rólam fognak tanulni az iskolákban! :)
Lehet, hogy az elismerés mellé, én leszek a világ vezetője!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!