Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha tetszik egy lány, de én neki nem hiszem? hogyan kellene nem túl rámenősnek lenni?
Figyelt kérdés
próbálom, meghívni ide oda, de egyszer voltam vele akkor is szülinapján és akkor is ő hívott meg, én próbáltam de vasárnap és azt mondta hogy nemjó mert nem tud eljönni velem, programja lesz, és hogy nem fog busz járni vasárnap (a csaj falusi) utánna irtam neki hogy akkor legközelebb oké? de nem írt vissza, félek már a képeit dicsérni is vagy olyat irni hogy szép vagy, mert félek hogy nem jövök be neki és zaklatásnak fog esni neki, de nagyon jól kijöttem vele eddig, imádom, de nem akarom hogy majd azt mondja hogy miket gondolok, legyünk csak barátok...2013. ápr. 4. 19:02
1/4 anonim válasza:
hivd el ugy h tarsasagba ne csak te akk tuti nem vagja le.
pl meg1 (2-3 jobb) havert is hivsz olyat akivel ois joba van meg teis, es ebböl nemfogja levagni a csaj :D
remelem segitettem^^
2/4 A kérdező kommentje:
de de nem csak ketten mentünk volna
2013. ápr. 4. 21:12
3/4 anonim válasza:
Hát akkor valószinűleg tényleg programja van:D
várj egy kicsit (1-2 hét) és próbáld újra, nem kell mindenben a legrosszabbbat látni:D
(am 1. vtam megint)
4/4 A kérdező kommentje:
igen de ez az hogy már rögtön úgy fogom fel hogy nem érdeklem őt. 1-2 hét múlva meg nekünk nem lesz jó, legalábbis a többieknek akikkel most megyünk, a csajt már régebbről is ismerem együtt dolgoztunk és nagyon jól megvoltunk, de áttették más sorra, így most nem sokat látom. facen szoktam vele beszélni és ott is jófej, meg elvagyunk, olyanokat ír búcsúzáskor hogy pussz,. akkor kondolom kedvel, de már egyre jobban kezdek eltávolodni tőle. és félek túl rámenős lenni.
2013. ápr. 5. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!