Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha az a lány aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha az a lány aki tetszik csak barátként tekint Rám?

Figyelt kérdés
Van egy lány,akibe már jó pár éve szerelmes vagyok. Azt mondta,hogy barátként tekint Rám. Mit tegyek,hogy NE barátként tekintsen? IMÁDOM! Meg tudnék halni érte. Nem tudok mást szeretni.. próbáltam magam becsapni,de az sem jött be!

2013. ápr. 4. 18:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
9 -es adom a véleményed és én pont erről beszélek. És ez a barátzóna, ahol már a csaj úgy tekint a srácra mint csak egy barátra. Nem kell ennél jobban kifejtenem.
2013. ápr. 4. 19:57
 12/19 anonim ***** válasza:

De bizony, létezik a "barát zóna", még ha a csajok tagadni is akarják...

Pár éve volt egy lány, nagyon bejött nekem - helyes, csinos volt és még okos is. Elkezdtem csapni neki a szelet, de nagyon óvatosan. Majd amikor láttam, hogy vevő a beszólogatós stílusomra, állandóan oltogattam (persze arra mindig gondosan ügyeltem, hogy ne menjek át "f*szparasztba"). Be is jött neki a viselkedésem, élvezte a társaságomat, hívott is ide-oda elég gyakran. De amikor rátértem, hogy én valami komolyabb, érzelmesebb vonalat is szívesen vennék kettőnk között, leszerelt. Persze nagyon határozatlan mondatokkal, de félreérthetetlenül célzott rá, hogy kettőnk közt nem lesz semmi komolyabb - se szex, se semmi. Én már akkor eléggé belé voltam habarodva, de azért próbáltam tartani a látszatot, hogy nem ráz meg a dolog nagyon, ő meg továbbra is kereste a társaságom.

Nekem egy idő után lelkileg már nagyon megterhelő lett a dolog, később még egyszer előhozakodtam a "legyen már valami komolyabb" kérdéskörrel, de ismét leszerelt. Utána még egy darabig még tartottuk a kapcsolatot, de ma már nem is beszélünk.

Hát így megy ez...

2013. ápr. 4. 21:06
 13/19 anonim ***** válasza:

Az előzőhöz még annyit, hogy nem vagyok egy Quasimodo (bár Brad Pitt sem), szóval nem lehetne arra fogni, hogy "biztos ronda vagyok" :D

Ami még érdekes, hogy úgy ismerkedtünk meg, hogy azon a helyen, ahol gyakran találkoztunk, elkezdett köszöngetni nekem (annak ellenére, hogy én sokáig keresztül néztem rajta) :D

2013. ápr. 4. 21:10
 14/19 anonim ***** válasza:
47%

én lány vagyok, és szerintem létezik a barát zóna. egyszer, még évekkel ezelőtt leszólított egy srác, és el is mentem vele néhányszor ide-oda, de mivel nem kezdeményezett, ezért kezdtem azt hinni, hogy barátnak akar, hát mondtam magamban, végül is mindegy. és utána már csak barátként tekintettem rá, aztán hónapok múlva benyögte,hogy járni szeretne,de már késő volt, már nem tudtam úgy nézni rá, valahogy inkább bátyus volt a szememben.

Ha akartok valamit, akkor azt adjátok a lány tudtára!!!

2013. ápr. 5. 10:40
 15/19 anonim válasza:
100%
Csak légy önmagad a jó barátságból lesz a szerelem ez velem is így történt! :)
2013. ápr. 5. 19:27
 16/19 A kérdező kommentje:

15.-Az vagyok :)

És mennyi idő után jött össze a kapcsolat ? :)

2013. ápr. 5. 20:51
 17/19 anonim válasza:
Én lány vagyok és az egyik fiu barátom pont szrelmett vallott nekem de én csak barátságnak gondolom számomra tehetetlen mivel én nem szeretem és valoszerűleg érzéseim nem fognak változni
2013. máj. 13. 21:09
 18/19 anonim válasza:
100%
ha visszautasított akkor ne erőlködj, ne is szomorkodj ez miatt, ha nem bírod túltenni magad rajta akkor menny el inni és szard le az egész világot.
2013. okt. 24. 13:41
 19/19 C. Ronaldo 7 válasza:
Nem tudom én is igy vagyok egy lánnyal
2016. ápr. 23. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!