Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasikat ugye nem zavarja a borotvált homlok?
Figyelt kérdés
Mert én leborotváltam azt a rész, ahonnan a hajam kezd nőni. Most meg borostás. Ugye nem nagyon béna?2013. ápr. 4. 17:21
1/26 A kérdező kommentje:
Mert így addig nem egyek el sehová, amedig ki nem nő rendesen...
2013. ápr. 4. 17:22
2/26 first blood válasza:
XDDDD ilyet még nem hallottam :D majd kinű a szakállad a homlokodon :DDDDDDDDDDDDD
4/26 A kérdező kommentje:
olyan volt a kedvem
2013. ápr. 4. 17:25
5/26 anonim válasza:
Ezt magyarázd már el... szőrös volt a homlokod, vagy hogy? Vagy magasabb homlokot szerettél volna? :O Tegyél oda hajpántot így, csak teljesen a tövéhez, mert az nagyon lassan fog visszanőni...
6/26 anonim válasza:
xD olyan kedved volt hogy leborotváltad a homlokodnál a hajad? érdekes kedved lehetett :D
7/26 A kérdező kommentje:
Én szerintem a homlokomra rá van nőve a hajam, ezért borotváltam le. Mert szerintem az nem normális.
2013. ápr. 4. 17:27
8/26 anonim válasza:
ok.... de szerintem egyértelmű hogy a borotválástól csak erősödik a szőrzet, csak abban az esetben gyengül ha hagymástól téped/szeded ki.
9/26 anonim válasza:
Egyből a jersey shore-os pasik ugrottak be XD
Amúgy inkább ne csináld,ha zavar,akkor vágass fru-fru-t.
10/26 anonim válasza:
a férfiak imádják a borostás homlokot,van aki direkt arra izgul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!