Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasikat ugye nem zavarja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasikat ugye nem zavarja a borotvált homlok?

Figyelt kérdés
Mert én leborotváltam azt a rész, ahonnan a hajam kezd nőni. Most meg borostás. Ugye nem nagyon béna?
2013. ápr. 4. 17:21
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Mert így addig nem egyek el sehová, amedig ki nem nő rendesen...
2013. ápr. 4. 17:22
 2/26 first blood ***** válasza:
100%
XDDDD ilyet még nem hallottam :D majd kinű a szakállad a homlokodon :DDDDDDDDDDDDD
2013. ápr. 4. 17:22
 3/26 anonim ***** válasza:
De minek borotválod?
2013. ápr. 4. 17:25
 4/26 A kérdező kommentje:
olyan volt a kedvem
2013. ápr. 4. 17:25
 5/26 anonim ***** válasza:

Ezt magyarázd már el... szőrös volt a homlokod, vagy hogy? Vagy magasabb homlokot szerettél volna? :O Tegyél oda hajpántot így, csak teljesen a tövéhez, mert az nagyon lassan fog visszanőni...

[link]

2013. ápr. 4. 17:26
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
xD olyan kedved volt hogy leborotváltad a homlokodnál a hajad? érdekes kedved lehetett :D
2013. ápr. 4. 17:27
 7/26 A kérdező kommentje:
Én szerintem a homlokomra rá van nőve a hajam, ezért borotváltam le. Mert szerintem az nem normális.
2013. ápr. 4. 17:27
 8/26 anonim ***** válasza:
22%
ok.... de szerintem egyértelmű hogy a borotválástól csak erősödik a szőrzet, csak abban az esetben gyengül ha hagymástól téped/szeded ki.
2013. ápr. 4. 17:29
 9/26 anonim ***** válasza:

Egyből a jersey shore-os pasik ugrottak be XD

Amúgy inkább ne csináld,ha zavar,akkor vágass fru-fru-t.

2013. ápr. 4. 17:32
 10/26 anonim ***** válasza:
78%
a férfiak imádják a borostás homlokot,van aki direkt arra izgul
2013. ápr. 4. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!