Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányoknak miért jön be ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknak miért jön be ha sebhelyes egy férfi arca?

Figyelt kérdés
Persze nem egy hatalmas vágásra gondolok vagy ilyesmi csak például a szemöldök felett egy kis vágásra vagy ilyenek.

2013. ápr. 4. 00:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

A szemöldökömből hiányzik,de nem úgy.

Nem is szokták észrevenni.

2013. ápr. 4. 00:52
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem a borotvált szemöldökű tinédzserekre gondolok. :) Hanem egy férfi arcára. Most nem egy félig lerobbant arcra gondolok, csak pl hogy látszik valakin hogy nem vitrinben nőtt fel.
2013. ápr. 4. 00:54
 13/22 anonim ***** válasza:
Egyébként nekem is hiányzik egy pici belőle, de nálam se nagyon észrevehető. Kiskoromban elzakóztam. :D Mondjuk én lány vagyok, szóval franc se tudja ez szexepilnek számít e nálunk vagy csak a férfiaknál. :D
2013. ápr. 4. 00:54
 14/22 anonim ***** válasza:
Jó,de neked gondolom a szedése miatt sem látszik,nem?
2013. ápr. 4. 01:01
 15/22 anonim ***** válasza:
Nekem Steven Seagal arcom van. Na? :)
2013. ápr. 4. 01:01
 16/22 anonim ***** válasza:
Igen a szedéstől nem látszik annyira. :)
2013. ápr. 4. 01:05
 17/22 A kérdező kommentje:
[link] itt egy cikk olvassátok el
2013. ápr. 4. 01:09
 18/22 anonim ***** válasza:
Gondoltam :)
2013. ápr. 4. 01:11
 19/22 anonim ***** válasza:

érdekes cikk.

viszont ha monoklira fordítjuk pl,akkor már nem igaz.

edzés közben néha becsúszik egy,nem nagy,de belilul, és nem veszem észre,hogy nőne elsőre az értékem,csak azt,hogy nem nagyon mernek a szemembe nézni ha van.

ugyanez van a borostával.

3 napos borostával szemlesütés a válasz és félelem.

ez kb ugyanaz,hogy álmodoznak a rosszfiúról,de élőben meg paráznának tőle,szóval csak képeken tetszik nekik.

persze most csak az első benyomásról írtam,mert oltás közben,a tartózkodás legyőzése után kiváló induló beszédtéma a mokesz,sebhely,akármi.

2013. ápr. 4. 01:44
 20/22 anonim ***** válasza:

OFF: ki a tököm ez a fooley? minden kérdéshez beír.

Amúgy meg én vagyok a scarface.

2013. ápr. 4. 06:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!