Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belőlem is lehet valaha olyan lány, aki bearanyozza mindenki napját?
Nem népszerű akarok lenni, inkább olyan lány, akinek őszinte barátai vannak, és az osztályban szívesen keresik a társaságát.
Úgy érzem, főleg miattam van, hogy keresztülnéznek rajtam, sokszor lökdösnek, rálépnek a cipőmre a folyosón. Talán az lehet az oka, hogy nem vagyok megelégedve magammal, rettentő önbizalomhiányos vagyok, és próbálok elvegyülni a tömegben. Vagyis csak próbáltam, most már igyekszem nyitni az emberek felé, de semmi. Azt hittem, ha kezdeményezek az osztálytársaimnál, majd később ők is nyitnak felém, de nem így történt. Úgy érzem, a külsőm miatt van ez, legalábbis amiatt, mert nem vagyok megelégedve magammal. Főként a súlyom a gond, és igyekszem is takargatni magamat bő ruhákkal. Elhatároztam, hogy teljesen megváltoztatom a külsőmet, a mostani rejtőzködő, tömegbe beolvadós énem helyett szeptemberre már egy teljesen új, az egyéniségemet tükröző külsővel vágnék neki a tanévnek. Szerintetek sikerülhet? Ez az utolsó reményem, hogy végre barátkozzanak velem az emberek.
16L
Persze, hogy sikerülhet :) Mindenhez csak akarat kell.
Meg kell változtatnod a belsődet és a külsődet is.
Fogyj le, legyél csajosabb, vegyél az alkatodhoz illő ruhát, mert hidd el, senkinek sincs tökéletes teste, de a ruha segít. Nézz smink-és frizuravideókat, így nőiesebb leszel majd sokkal, ha kipróbálod ezeket. Legyél mosolygós!
Belsőleg pedig okosodj, tölts ki minél több önismeretes tesztet a neten, nekem ez sokat segített, mert jobban megismertem magam. Annyiféle létezik, csak keress rá! Legyél barátkozós.
Válassz ki magadnak egy példaképet, vagy akár többet is, és elemezd, figyeld meg, hogy Neked mi tetszik bennük, és Te is válj olyanná!
És a legfontosabb: ne ess át a ló túloldalára, tehát maradj mindig önmagad! Nem baj, ha nem vagy híres, népszerű, mosolygós, nagyvilági, mindenki által szeretett... nem lehetünk egyformák... kellenek csendes, visszahúzódó, kicsit maguknak élő lányok is a világba! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!