Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tetszik ez az alak? (kép)
mi nem tetszik benne? hasamat azért takartam..mert azt már tényleg nem publikálom. privátot nem kérek!bocsi a rossz minőségért!
meg hát!
de amúgy a lámpával egyszerűbb lett volna.. esetleg csinálnál egy fényesebbet is?:P amit ki lehet venni, az jó;)
Kedves Kérdező! Kiindulva a kérdés feltevéséből, és a fotón látható beállásodból sugárzik rólad az önbizalomhiány. Gondolom ezért írtad a kérdést, hogy így szerezz magadnak egy kis önbizalmat, vagy esetleg az emberek véleményét szeretnéd hallani a testedről.
Mielőtt bármilyen hozzászólást magadra veszel gondold végig, hogy kik lehetnek a válaszolók! (az éretlen tizenévesektől kezdve, a p*ncihiányban szenvedőkön át, a rosszakaró/irigy lányokon keresztül egészen az őszinte véleményezőkig lesz hozzászólás) A Te érettségeden múlik, hogy mit fogadsz el, mit gondolsz át és mi az amit elengedsz a füled mellett!
Szóval a kérdéseidre válaszolva:
A lányokat én úgy csoportosítom (külsőre), hogy van a nagyon csúnya kategória, a nagyon szép kategória és az átlagos kategória.
Az átlagos a legnagyobb halmaz és ezen belül is van a kevésbé jól kinéző, az átlagos, és a jól kinéző. Nos téged az átlagos csoport kevésbé jól kinéző kategóriájába sorollak.
Hogy miért?! Első pillantás. Bővebben kifejtve: Nem vagy kövér, sőt még duci sem, csak husis. Nem tudom, hogy a fotó miatt, de a lábaid eléggé x-es. Nincs meg a testednek az a finom nőies hullámzása. Nem kell mindenkinek 90-60-90 nek lenni, de neked amolyan henger tested van.
Félreértés ne essék! Bántani nem akarlak, csak leírtam a fotón látható testről a véleményemet!
Amúgy jó alapanyagnak tűnsz, amiből sok évi edzéssel lényegesen jobb nőt lehet kihozni!!!! Kívánom, hogy legyen erőd és kitartásod hozzá!!!
Szia!
Kérek szépen privátba képet, vagy nem privátba de lényeg hogy jobb minőségűt. A pocikát meg ne takard ki :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!