Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mer egy fiú kezdeményezni, ha tetszik neki egy lány és tudja, hogy a lánynak is tetszik?
Igaza van elözönek, csoportokhoz en sem mennek oda, legalabb probalj feltünöen neha elszakadni par percre. Es a mosoly nem mindig egyertelmü.
Ha egyedül vagy es mondjuk köszönnel vagy hasonló akkor biztos magabiztossa valna a kiszemelt.
Vagy ha biztos vagy benne, hogy tetszel a sracnak adjal neki egy cetlit azzal a szöveggel, hogy: Ezeket a filmeket szeretnem megnezni, a popcornt en allom.
Tuti bezsongana es mar nezne is a mozimüsort.
Igen, ahhoz kicsit meresz termeszet kell, ha nem vagy olyan akkor termeszetellenesnek hat. (plusz nem irkalnal ide, hanem magad lepnel egyböl ha olyan is lennel). Az a baj, hogy neha jön az a bizonyos sültgalamb, de neha biza meg kell rugdosni, hogy vegye mar eszre magat. Es szerintem mai vilagban nem gaz a kezdemenyezes, legalabb egy par mondatos.
Szia, ez meg az vagyok, mostmar ismerjük egymast, a következö lepes a te dolgod.
Iskolas, nem 30 eves, szerintem ennyi eleg. Ha mar tetszenek az emberek egymasnak akkor mar randi belefer.
Nehez cselekedni, en nagyon is megertem, en is "besz@ri" voltam, föleg ilyen teren, es egyszer cselekedtem, jol sült el, ereztem, hogy magam ura vagyok, kellemesen csalodtam meg akkor is ha nem lett randi, mert a "nem" is jo erzes volt, hogy legalabb megtettem felölem mindent, es ha visszamehetnek 10-15 evet az idöben akkor bizony megrugdosnam sajat magamat, hogy ne legyek nyapic mert nem erek vele semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!