Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem mer egy fiú kezdemén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mer egy fiú kezdeményezni, ha tetszik neki egy lány és tudja, hogy a lánynak is tetszik?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 3. 15:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
80%

Igaza van elözönek, csoportokhoz en sem mennek oda, legalabb probalj feltünöen neha elszakadni par percre. Es a mosoly nem mindig egyertelmü.

Ha egyedül vagy es mondjuk köszönnel vagy hasonló akkor biztos magabiztossa valna a kiszemelt.

2013. ápr. 3. 17:13
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Vagy ha biztos vagy benne, hogy tetszel a sracnak adjal neki egy cetlit azzal a szöveggel, hogy: Ezeket a filmeket szeretnem megnezni, a popcornt en allom.

Tuti bezsongana es mar nezne is a mozimüsort.

2013. ápr. 3. 17:14
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat! Utolsó ötlet nagyon jó, de lehet kihagyom:)
2013. ápr. 3. 18:29
 14/21 anonim ***** válasza:
76%

Igen, ahhoz kicsit meresz termeszet kell, ha nem vagy olyan akkor termeszetellenesnek hat. (plusz nem irkalnal ide, hanem magad lepnel egyböl ha olyan is lennel). Az a baj, hogy neha jön az a bizonyos sültgalamb, de neha biza meg kell rugdosni, hogy vegye mar eszre magat. Es szerintem mai vilagban nem gaz a kezdemenyezes, legalabb egy par mondatos.

Szia, ez meg az vagyok, mostmar ismerjük egymast, a következö lepes a te dolgod.

2013. ápr. 4. 11:31
 15/21 A kérdező kommentje:
A sültgalambra várós fajta vagyok :) majd meglátom,lehet azért nem jön oda mert annyira nem tetszem neki
2013. ápr. 4. 14:39
 16/21 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem mennyi idősek vagytok?
2013. ápr. 4. 16:40
 17/21 A kérdező kommentje:
miért olyan érdekes? Ez nem korfüggő
2013. ápr. 4. 17:21
 18/21 anonim ***** válasza:
csak kíváncsíság
2013. ápr. 4. 18:48
 19/21 anonim ***** válasza:
67%

Iskolas, nem 30 eves, szerintem ennyi eleg. Ha mar tetszenek az emberek egymasnak akkor mar randi belefer.

Nehez cselekedni, en nagyon is megertem, en is "besz@ri" voltam, föleg ilyen teren, es egyszer cselekedtem, jol sült el, ereztem, hogy magam ura vagyok, kellemesen csalodtam meg akkor is ha nem lett randi, mert a "nem" is jo erzes volt, hogy legalabb megtettem felölem mindent, es ha visszamehetnek 10-15 evet az idöben akkor bizony megrugdosnam sajat magamat, hogy ne legyek nyapic mert nem erek vele semmit.

2013. ápr. 5. 08:24
 20/21 A kérdező kommentje:
18 Igazad van:)
2013. ápr. 5. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!