Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, előny az, ha "finom lelkű" egy lány?
Rám nem rég ezt mondta egy srác. Kérdeztem, hogy ezt hogy érti.
Azzal magyarázta, hogy olyan jószívű vagyok, nem bunkózok senkivel, segítek másoknak, együttérző és érzékeny vagyok.
Írj privátot kérdező, pár beszélgetés után én megmondom, tényleg finom vagy-e. :) Csak beszélgetés! Légyszíves ne akarj lefeküdni velem!
Köszi!
F25
utolsó xDD
Öhm, az hogy tényleg ilyen vagy-e, vagy csak azért mondta, mert akar valamit... nos azt hiszem, mivel nem ismerlek, soha nem fogom megtudni.
Viszont igen, előny, ha egy nő értelmes, nőies /lelkileg/. Bár azért legyen benne vadság meg őrület, mert ezek nélkül életképtelen lenne mellettem. :D
25/F
Igen jó ha ilyen vagy, én pont a másik véglet vagyok :))
Nekem azt mondta egy férfi hogy ha nem lennénk üzleti kapcsolatban ő nem is mert volna hozzám szólni! Olyan veszélyesnek látszom :) Pedig 23 vagyok ő meg már 35 körüli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!