Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyünk, hogy észrevegye:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyünk, hogy észrevegye: a barátnője elrontja?

Figyelt kérdés

Van egy hat fős baráti társaságom, négy fiú, két lány felállásban. Az egyik fiúnak (legyen P.) kilenc hónapja van barátnője, és teljesen megváltoztatta. Velünk, a barátaival alig foglalkozik, most is körülbelül három hete nem is láttuk, mert minden percét a csajjal tölti. Ráadásul ha találkozik is velünk, alig szól hozzánk, és korán hazamegy. Inni nem iszik, még egy sört sem, mert a csaj nem szól hozzá, és fenyegetőzik, hogy kidobja (engem nem az zavar, hogy nem iszik, hanem az, hogy ennyire papucs). Két hónapja voltunk sátorozni [hagyományosan minden évben megyünk néhány napra, mindig az a nyár fénypontja], és berúgott. A csaj megtudta, szakítani akart és két napig nem szólt hozzá. Ki ő, az anyja? És az egészben az a legfelháborítóbb, hogy 17 (!!!) évesek. A csaj rühell minket, mert voltunk nyaralni a nyáron egy hétig egy belföldi városban, ő is ott volt, és utolsó este ittunk, ráadásul P. ivott velünk egy feles tequilát. Mindemellett a csaj úgy beszél vele, mint a kutyával (rólunk nem is beszélve). Öt napig nyaraltunk, az alatt körülbelül öt percet beszéltem P.-vel összesen (és nem túlzok). Teljesen elzárkózik mindenkitől, egyedül a csaj érdekli, akiről süt, hogy csak azért van vele, mert nincs jobb. Beszéltünk már vele, de kerek-perec kijelentette, hogy neki a csaj a legfontosabb a világon. Mi viszont szeretjük, és nem akarjuk, hogy elszakadjon tőlünk, ráadásul látjuk, hogy nagyon meg fogja sínyleni ezt az egészet. Mit tehetnénk?

Bocsi, tudom, hogy hosszú lett:S

Ahogy átolvastam, úgy tűnhet, hogy mi folyton piálunk:D, pedig nem így van. Egyszerűen az zavar, hogy látjuk, ahogy elcs*szi a tinédzserkorát.

2009. szept. 20. 17:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

én valamelyest meg tudlak érteni, mert elég rossz dolog elveszteni egy barátot. a lány (ha igaz, h így viselkedik) nem túl szimpi nekem, azért mondom, m 2 éve kapcsolatban élek, és 1x sem fenyegetőztem olyannal, h szakítok ha... mittom micsinál. igen, meg van róla a véleményetek, nekem is meglenne, abban viszont az előzőkkel értek egyet h ezzel semmit, de semmit az ég világon nem tudtok kezdeni.

hisz írtad hogy reagált a srác az őszinte beszélgetésre.

egyébként a mi baráti körünk"ben" is van egy ilyen pár... velük is próbálkoztak, hívogatták őket aztán megunták...

most persze a srác ki van akadva, h őt nem hívják sehova... na, tudjon rá.

nem tudom, mi a helyes, de az tény h mérgelődésen kívül nem sokra mentek...

2009. szept. 21. 01:12
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én a 2.válaszoló vagyok,eddig nem írtam,most viszont csak annyit írnék,hogy nem akartalak bántani titeket,de az sem jogos,hogy beleszóltok a barátotok életébe.Ez az ő élete,az ő döntése,neki most a kapcsolata a legfontosabb,ezt el kell fogadnotok.Egyetértek azzal a válaszolóval,akivel volt egy parázs vitád,abban,hogy majd ha a barátotok jónak látja,akkor kilép a kapcsolatból.Azt,hogy milyen a csajjal a kapcsija,majd ő eldönti,és ha neki ez így jó,akkor élje így az életét.Persze attól még nem kéne bunkónak lennie hozzátok,ebben meg neked van igazad!Bocsi az elején a durva sítusért,kicsit elragadtattam magam.Azért szerintem van igazság abban,amit itt néhányan leírtak,gondold meg.A srácnak meg mond el,mennyire szarul esik a viselkedése veletek szemben.
2009. szept. 21. 10:40
 13/15 anonim válasza:

Hello!

Nem értek egyet a többi hozzászólóval, miaz h ne szolj bele a barátod életébe ha látod hogy neki nem tesz jot a kapcsolat amiben van.

Ezért ilyen .... az emberi kapcsolatok, mert mindenki inkább sunyin lapít, csak nehogy neki konfrontálodnia keljen valakivel akivel nem egyezik a véleménye.Nyilván fél a barátotok hogy nem talál magának másik csajt, vagy ennél jobbat nem talál és azzal áltatja magát hogy így kell elfogadni az életét. Szoval szerintem arra kéne ráébreszteni hogy ez nem igy van, a mostani barátnöje nem hozzávaló és találhat olyat aki mellett önmaga lehet és nem egy pincsi kutya.

Egy kapcsolatban nem csak az számit h milyen a párod, hanem hogy te milyenné válsz mellette!!

Ezért meg kell mondani a barátodnak hogy szerinted negativan befolyásolja a párja és elhanyagolja a barátait és ne csodálkozzon hogy ha ezek után ugy érzi h kilog a társaságbol, erröl nem ti tehettek hanem az hogy nem megy veletek sehova és ha ott van akkor se ugy viselkedik ahogy megszoktátok és ahogyan önmaga lenne. De idővel magától is ráfog erre jönni csak kár azokért a szép hónapokért (évekért) amit tanulópénznek fog fizetni. (szerintem)

És hogy kihangsulyozzák ezt a piázás dolgot, ez is egy nagy ....ság, nyilván azért irtad ezeket a példákat mert az ilyen helyzetekben van együtt az egész társaság. Ilyenkor tünik fel hogy nem felszabadultan önmaga, hanem feszeng h megfelejen az elvárásoknak és a buliból fél óra után azért lép le mert fáradt, pedig igazából a barátnöje már 10perce csunyán néz rá hogy mit keresnek még mindig ott….

2009. dec. 17. 01:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Erről nekem az a véleményem,hogy az Ő életébe egy,azaz egy darab ember szólhat bele:saját maga!Magyarán Ő dönti el,mennyire fontos neki a barátnője,és azt is Ő dönti el,hogy mennyire fontosak neki a barátai.Ha Ő a barátnőjét választja,az nem azt jelenti,hogy pincsikutya,csak mert szereti.Az Ő döntése.Ha igazán fontosak neki a barátai,majd visszatalál hozzájuk.Addig is nincs jogalapjuk pattogni.Ennyi.
2009. dec. 17. 13:34
 15/15 anonim válasza:

Érthető a te álláspontod is, de rossz, ha egy ilyen dologért egy barátból haver lesz esetleg. Mert attól még szeretheti a barátnőjét, hogy egy héten egyszer a barátaival önfeledten szórakozik. Ezért gondolom, hogy túlzás ez a szitu, mert ez a fenyegetőzés, hogy kidobja, ez lelki zsarolás, ő szeretne menni de a csaj nem engedi, ezért irtam h pincsikutya.. De igazad van, ha neki ez kell, az ő döntése és ha ő így érzi jól magát akkor hajrá… az ő életébe csak ő szólhat bele, majd rájön ha neki ez nem jó, csak merjen változtatni… de ezért kellenek a barátok, hogyha szeretne akkor merjen változtatni és támogassák. És ezért irtam, hogy elkell neki mondani, hogy a barátai ugy érzik keveset van velük.

01:09 voltam megint

2009. dec. 17. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!