Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar mindenkinek jót és jót és engem miért büntet ez a fiú?
Figyelt kérdés
Olyan fiú h mindenkinek csak jót és jót akar, de nekem nem akarja megadni pedig tudja hogy mivel tehetne neme JÓT, pedig jófejkedik és barátságos, miért teszi ezt velem? :( Vezekelnem kell?2013. ápr. 2. 21:46
11/15 A kérdező kommentje:
Ő olyan embereknek is jót akar, akiket alig ismer (persze így tuti hogy kiérdemlik mert nem ismeri őket)
2013. ápr. 2. 21:57
12/15 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki. Azon nem gondolkodtál, mi van, ha szeret téged, de nem mer lépni mert nem akar elveszíteni? :D
Hány évesek vagytok?
13/15 A kérdező kommentje:
20évesek vagyunk és nem csak miénk a világ.
2013. ápr. 2. 22:01
14/15 A kérdező kommentje:
Igazából ezt már úgyse tudja visszacsinálni amit ezidáig összejófejkedett nekem, meg amennyire megnyílt nekem, meg a sok lelkizős őszinte dolgot... Szóval soha nem fogom neki EZEK UTÁN elhinni, ha azt mondja nem szeret vagy vlm. Az már csak akkor lesz hihető ha egyszer nagyon kibékíthetetlenül összeveszünk... így viszont csak nyűglődünk...
2013. ápr. 2. 22:03
15/15 anonim válasza:
És miben nyilvánul meg ez a nagy jó akarat? miket tesz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!