Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha egy 34 éves férfi összejön egy 16 éves csajjal?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 2. 20:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Volt egy osztálytársam, aki 16-17 éves gimis korunkban folyton arról beszélt, hogy neki 30 éves pasi kell. Most 21 éves korára már senki nem akar beakasztani neki, egy ilyen lerobbant 40 körüli faszija van.

Tehát ettől függetlenül is azt gondolom, hogy a 16 évesnek persze van ráció abban, hogy 34 éves pasija legyen, de a 34 évesnek mi oka lenne egy 16 évessel lenni? Az még akkor is annyi, ha érettebb a koránál. Annyira akkor sem lesz érett, hogy egy hullámhosszon legyenek. Szóval ja, kihasználja a csávó + elég gáz, hogy nem talál a korosztályában nőt magának.

2013. ápr. 3. 07:27
 12/13 anonim ***** válasza:
16 éves vagyok, de mindig is tartottam a 2 évnél nagyobb korkülönbségű fiúktól... 1 évvel idősebb a barátom, kicsit gyerekes, de inkább ilyen legyen, mint akinek csak arra megy ki! Több mint egy éve együtt vagyunk, még szűz vagyok, és 17 éve koromig minimum az is maradok, ő ezt megérti. Egy férfinak már más igényei vannak, mint egy korombelinek. Az érdeklődési kör is teljesen más, közös programokat is nehezebben lehet szervezni, durván az apja lehetne. Ezek mellett a férfi már dolgozik, a csaj jobb esetben suliba jár, ez is nehézségekkel jár. Személy szerint ezt az egészet ellenzem/ellenezném, ha hozzátartozója lennék.
2013. ápr. 3. 19:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Az lemaradt, hogy a férfi már a családalapítás korszakában van, de mire a lány normál esetben leghamarabb gyereket vállalna, az még 4-5-6 év. Addigra a férfi "kiöregedik" az apaságból.
2013. ápr. 3. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!