Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire normális? Ti így belemennétek egy randiba?
Az egyik barátnőm mesélte hogy mennyire megszívta mert átakarta vágni egy gyerek(20 helyett 18 éves mondott neki)és akkor derült ki amikor megnézte a papírjait,amikor rákérdeztem mondta hogy szinte az összes pasitól elkéri a randi elején a papírjaikat és végigellenőrzi,ami szerintem túlzás.
Vagy csak nekem abnormális a ilyen viselkedés?
(Már nem kislány,egy éjszakás kalandjai is voltak amikor nem nézte hogy kivel megy el,ezért sem értem hogy minek ez a papírellenőrzés)
Hm... Hát engem zaklattak már, így egy kvázi "idegennek" nem adnám oda a papírjaimat, amin rajta van a nevem és a lakcímem is.
Párommal is neten ismerkedtem, a vezetéknevemet csak akkor tudta meg, amikor az anyukájának mutatkoztam be, két hónappal az első randink után... (Igen, tudom, lehet, hogy ez is túlzás, de ha egyszer zaklatnak, utána úgy vigyázol az adataidra, mint a szemed fényére.)
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!