Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet valakinek úgy f*sz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valakinek úgy f*sz hiánya, hogy még nem látott f*szt?

Figyelt kérdés

Most van elősször barátom, még nem láttam férfi nemiszervet. kb 1 hónapja arról "álmodozom" hogy azt tartok a kezemben és csinálok vele dolgokat...

szerintetek normális vagyok?:S

bunkók kiméljenek...16/L

2009. szept. 20. 16:08
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Teljesen normális vagy. Minden tizenévest izgatnak ezek a dolgok. Akkor kellene megijedned, ha nem izgatna. :-D
2009. szept. 20. 16:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg próbálj meg miközben álmodozol magadhoz nyúlni. Kicsit ezzel levezetheted a "feszültséget". :-)
2009. szept. 20. 16:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
persze, h normális...hisz dolgozik benned a kíváncsiság :) sokkal normálisabb, h még nem volt a kezedben és csak álmodozol róla, mint az, hogy a 13 éves csitri már gyakorlatiasabb, mint egy ku.rva
2009. szept. 20. 16:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, tök normális vagy, mit gondolsz a pasiknál ez másként van? Akkor kívánják a legjobban a puncit mikor még nem láttak, vagy éppen nincs kiével foglalkozni! Épphogy nagyon helyes h benned van egy jóadag késztetés h elkezd már vele csinálni valamit, szóval én azt javaslom h hívd a barátodat legközelebb félre aztán próbáld ki igaziban is, mert hamarabb belejössz legalább. A feszültségedet meg a pasid levezethetné mondjuk mindjárt utána, ha már kap valamit viszonozza is alapon :D Szóval hajrá, lehet ismerkedni egymás testével!
2009. szept. 20. 17:00
 5/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:D:D

de csak 2hónapja vagyunk eggyütt:S nagy nagyon akarok még semmit:S

vagy nekem van csak ilyen "régimódi" fejem?:D

2009. szept. 20. 17:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
te tudod mikor van itt az idő... és minden elismerésem, h a kíváncsiságod ellenére is van erőd megállni...
2009. szept. 20. 17:35
 7/8 anonim ***** válasza:

ez nem régimódiság kérdése =).

én 16 vagyok és még sosem volt barátom. =) semmi olyan dolog nem történt velem még. mégis szeretném. =)

na most én le vagyok maradva? nem hinném...

akkor csináld, amikor ugy érzed, kész vagy, és meg is bízol a barátodban. =)

16/L

2009. szept. 20. 17:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Simán lehet. Előbb utóbb ugyis tehetsz vele dolgokat.
2009. szept. 24. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!