Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem volt még meg az első csókom de szeretném. Barátom sincs. Hülyeségnek tartanátok, ha egy idegen fiút csókolnék meg egy másik városból?
Ha nem valami csavargóval csinálod ám legyen :D
20/f
Na azóta sikerült az idegen csók?
de amúgy tényleg attól jó ha azzal csinálod akit szeretsz és ráadásul tudod a nevét is ;)
az első csókod legyen szerelemből, hogy ne bánd meg!
nemtudom hanyadik kommentelő: "ribanc!:D" ez nem ribancság, mert tudtommal az az, amikor kiállnak a sarokra és idegen bácsikáknak árulják a testüket, 1 csóktól senki sem ribanc.
Az én első csókom 14 évesen volt egy tök ismeretlennel egy buliban. Nem is láttam soha többé, és büdös volt a szája. A csók maga jó volt, de nem lepődnék meg, ha néhány év múlva már nem is emlékeznék a srác nevére, vagy arcára, így nem a legjobb emlék az életemben. Rá egy hétre megismertem egy nagyon aranyos fiút, akivel aztán jó néhány hónapig együtt voltam. Vele sokkal jobb lett volna az első csók.
Összegezve, szerintem ne siesd el, várd meg a megfelelő embert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!