Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vigyorog mindig rám? Tetszek neki, vagy csak simán jókedve van? :D
Pár hete megismertem egy aranyos, helyes, jófej srácot, akivel azóta már párszor beszélgettem. Érdeklődik felőlem, de nem tudom, hogy csak barátkozni szeretne, vagy annál többet. Létszi segítsetek eldönteni, h mit is akarhat! Az első beszélgetésnél megkérdezte, hogy van-e barátom (nincs). Aztán azóta mindig mikor meglát, és látja, hogy nézem, akkor rámvigyorog. (Mikor beszélgetünk, akkor is folyton mosolyog.) Tegnap este pedig az egyik haverjával volt, és mikor meglátott, szólt a haverjának, rámnéztek mindketten és rámvigyorogtak. Mikor beszélgetünk (bár mégcsak 3x volt ilyen:D), akkor mindig csak ilyen általános dolgokat kérdez, pl. hova járok suliba, milyen volt a napom, holnap melyik busszal jövök, stb. Ja, és mindig dícsérgeti a cuccaimat (karkötő,öv,stb.).
Lehethogy ezt így most nem tudjátok megmondani, de a leírtak alapján, szerintetek mit akar?
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!