Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig azoknak kellek, akik nekem nem kellenek, akiket meg én akarok, ők nem akarnak engem?
Figyelt kérdés
Van valaki, aki hasonló cipőben jár mint én?2013. ápr. 1. 23:41
3/15 anonim válasza:
mindenki járt már ebben a cipőben
4/15 anonim válasza:
A szépek tetszenek, akik téged csúnyának tartanak, és mivel csúnya vagy a csúnyáknak tetszel, akiket csúnyának tartasz, nem szépnek, ezért nem tetszenek.
6/15 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, és tény, hogy kicsit válogatós, de azért vannak pasik, akik nekem nagyon bejönnek, és nincsenek olyan hű de nagy elvárásaim pedig. Ezenkívül sokan mondják, hogy csinos vagyok.
23/L
2013. ápr. 1. 23:47
7/15 anonim válasza:
Ez mindig így van... Ritka, mikor nem, de azt a pillanatot kell várni... :)
9/15 anonim válasza:
pedig már majdnem ideírtam hogy "best teenager problem" :D
10/15 anonim válasza:
22 éve ezzel szenvedek úgyhogy nagyon is tudom miről beszélsz....attól félek ez így marad az idők végezetéig, hacsak nem lejjebb adunk és összejövünk egy olyannal aki nem tetszik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!