Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fenekelés? Csajok, szívesen elfenekelnétek a barátotokat? Férfiak, engednétek?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy hurkásra verni, de szép pirosra. Nekem még nem volt olyan barátnőm, aki díjazta volna. Sőt, olyan se aki megtette volna.
Aki meg ilyenre vevő, az vagy egy pocsékság, vagy a természete kibírhatatlan.
Én 17/F
2013. ápr. 1. 23:07
4/10 anonim válasza:
vannak persze, a férfiak is szeretik
nem hiszem itt találnál olyat aki csinálna ilyet N
5/10 anonim válasza:
nekem tetszik :D épp ma gondolkodtam rajta xD
7/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, adni vagy kapni?
2013. ápr. 2. 00:47
8/10 anonim válasza:
Szivesen elfenekelném. De ő is nyugodtan elfenekelhet. 19/lány
10/10 anonim válasza:
Pasi vagyok de én is kipróbálnám hogy milyen lehet.
Lehet hogy nemsokára kapok is mert a barátnőmet nagyon megbántottam és azt mondta ha talizunk kikapok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!