Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az érzéseimen miért nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az érzéseimen miért nem tudok kiigazodni?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel megismerkedtem.Én nagyom tetszem neki,de én sokszor visszautasítottam.Ő még mindig kitartó és folyamatosan próbálkozik.Nem tudom eldönteni,hogy mit érzek iránta.Néha azt érzem, hogy próbáljuk meg,mikor meg odakerül a sor hogy elmegyünk valahová ketten, és a témára tér,nem érzem azt a dolgot amit ilyenkor kellene. L
2013. ápr. 1. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:
csak szivatod szegényt...útállak
2013. ápr. 1. 21:09
 2/5 anonim ***** válasza:
mit kellene?
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem is kell.Hadd hagy vezessenek.De a döntéseket ne mindig érzelemmel döntsd el hanem tiszta fejjel érvekkel.
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Majd én kiigazítalak:

Nem kell neked ez a fiú, de ha véglegesen lekoptatnád, nem lenne, aki fusson utánad, és nem lenne ott, ha esetleg úgy döntenél, hogy pasit akarsz, mert az a menő. Ennyi.

2013. ápr. 1. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:

4.

szívemből szóltál

2013. ápr. 1. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!