Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vonzódom ennyire beteges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzódom ennyire betegesen a germán típusú/kinézetű férfiakhoz?

Figyelt kérdés

Min. 185 cm-es magasság, szőke haj, kék szem, fehér/világos bőr. Kislány korom óta amióta tudom, hogy vonzódom a fiúkhoz, mindig az ilyen típusúak tetszettek, egy kicsivel másabb kinézetű fiú már egyáltalán nem. Ráadásul bármelyik fiú legyen ilyen, meglátom, abba rögtön belezúgok, felizgulok, szexuálisan teljes mértékben vágyom rájuk, egyszerűen akarom őket.

L/19

2013. ápr. 1. 18:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Na, mit mondtam. Minő meglepetés.
2013. ápr. 1. 20:39
 12/21 A kérdező kommentje:
Xenophilius, nem hiszem, hogy ez miatt alul kéne értékelned magad. Ez az én hülye beütésem, és bánom is, hogy más srácra nem tudok rá nézni, mert egyszerűen a testem-lelkem nem kívánja. M.o.-on elég ritkán látni ilyen kombinációt. Lehet ez az oka annak, hogy nekem a "különleges" kell. Én sem szeretem magamban, hogy ennyire válogatós vagyok. De egyszerűen minden embernek, lányoknak, ugyan úgy fiúknak is megvannak a zsánerei, ideáljai. Ezzel szemben nem nagyon lehet változtatni.
2013. ápr. 1. 20:41
 13/21 anonim ***** válasza:

Pont ez az, hogy nem a te hülyeséged, hanem ez az átlag.

"Szőke herceg" meg a többi duma, elég jellemző.

2013. ápr. 1. 20:48
 14/21 anonim ***** válasza:

Xenophilius!

Szerintem ez nem így van, ahogy te mondod. Legtöbbször azt kaptam meg, hogy szőke ge ci, meg szőkékkel nem jönnék össze, sőke pasit soha. Nagyon ritkán hallok olyat, hogy valaki az ilyenfajta pasikra bukna. A fehér bőr eleve nem divat manapság...

2013. ápr. 1. 21:04
 15/21 anonim ***** válasza:

Szerintem pont fordítva van. Okés cigány csajok azok a romaronaldokra buknak, de magyar csajoknak vagy Ti vagy a feketehaj-kékszem a kedvencük. Esetleg zöld szem. Esteleg.

De igazi vinner az a szőke haj szürke szem szokott lenni. Sajnos.

2013. ápr. 1. 21:11
 16/21 anonim ***** válasza:
Nos én ezt tökre nem tapasztaltam, sem magamon, sem máson. Szőke hajú, kék szemű srácból nincs olyan sok, nagy része nem is néz ki túl jól.
2013. ápr. 1. 21:17
 17/21 anonim ***** válasza:

Az én kiszemelted eddig barna haj volt és barna nagy szemek.

Most pedig Szőkésbarna haj,és zöld szemek.:O

Nem hinném,hogy a barnaszemű srácok lehúzhatják magukat...!

Gyönyörű szem a barna,és a barna haj is.

Azzal pedig nem értek annyira egyet én szemszögemből,hogy mindenkinek megvan a maga zsánerei.

Előző kiszemeltem barnahaj+nagybarna szemek.

Mostani Szőkésbarna-zöld szemek.:D

2013. ápr. 1. 21:18
 18/21 anonim ***** válasza:

"Szőke hajú, kék szemű srácból nincs olyan sok,"

Pont ettől lesztek "még értékesebbek" mert kevesen vagytok.

Amúgy meg ha nagyon kevesen vagytok akkor beérik a szőkésbarna-világosbarna hajúakkal is. Esetleg az "aranyszín" szeműekkel is. meg persze a joker fekete-kékekkel is.

Esetleg. De a többieknek kasza.

2013. ápr. 1. 21:19
 19/21 anonim ***** válasza:
Xenophilius, oké, igazad van, kisebb kínálat, nagyobb érték. De higgy nekem, szerintem ez full nem mutatkozik meg a való életben. :) Boldogítson az, hogy 20 éves létemre 1 barátnőm volt csak, igaz 2 évig, de nem tolonganak különösebben a csajok.
2013. ápr. 1. 21:37
 20/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a csajoknak kellene tolongani nálad,kezdeményezz...:)

Bulizz, érezd jól magad, sz*rd le,hogy nincs senkid, majd akkor kellesz hirtelen sokmindenkinek,mikor épp nem érdekel,hogy 'mennyire magányos vagyok úristen'...

2013. ápr. 2. 01:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!