Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogy álltok a lányok nem finganak elmélethez? Lányok nektek mi a véleményetek erről?
férfias?akkor a nő ne csinálja?mond neked az valamit hogy bélmozgás?
nem lehetsz valami érett gondolkodású
A férfiak lazán büföghetnek, finghatnak?
Hát, 5 éves korban lehet...
"hülye droidok"
persze,meg se fordul a fejedben hogy veled van baj,inkább rajtad kívül mindenki hülye
én mindig mondtam barátnőmnek hogy nem zavar, nyugodtan csinálhatja ( na persze nem muszáj az orrom alá :D)
ehelyett ő inkább 1 hétig szarni se ment ha nyaralni mentünk, egész nap rosszul volt meg szenvedett
Böfögni böfögünk a párommal, ha kijön, hát kijön.
A fingás már más. Ha álomban kicsúszik, akkor ez van, vagy ha véletlenül megtörténik... de direkt nem fingunk a másik orra alá.
Mesélte, hogy az exe azzal szórakozott, hogy tud minél nagyobbat fingani, meg pl. amikor a párom fürdött, akkor berohant hozzá, telefingta a parányi fürdőt, rázárta az ajtót, és egész este ezen röhögött. Szerintem ez egy lánytól azért elég gusztustalan és alpári.
Nekem ez már nem férne bele.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!