Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Barátság?

Figyelt kérdés

Ha barátként szerettek egy lányt mi a maximum lépésetek felé.. tehát úgy értem mi az ami már nem fér bele nektek, pl becézitek? nála alszotok?(tényleg alvás!)

vagy ezek már inkább többre utalnak mint barátság?

2013. ápr. 1. 13:30
 1/8 anonim ***** válasza:
29%
nála alvás? dugás nélkül soha.:D igazából nem is barátkozok lányokkal :D kell a fenének a barátságuk szex nélkül.
2013. ápr. 1. 13:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Mintha csak én írtam volna :D
2013. ápr. 1. 13:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Max az ölelés.

Nála alvás már necces.Becézgetés is csak akkor ha mindenki úgy hívja agy a közeli barátok

2013. ápr. 1. 13:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy laza dugás, több semmiképpen se...
2013. ápr. 1. 13:41
 5/8 anonim ***** válasza:

ölelés ugye oké, nála alvás is... ha lány barátok aludhatnak egymásnál fiú-lány is... úgy vagyok vele barátság-barátság, ember-ember, miért ne.. ugyan az, nálam legalábbis :)

ami több az a csók és szex, azt csak kapcsolatban (:

2013. ápr. 1. 13:47
 6/8 A kérdező kommentje:
és ha egy srác ott alszik a lánynál becézgeti de nem próbálkozik be nála????
2013. ápr. 1. 13:51
 7/8 anonim ***** válasza:
az okés
2013. ápr. 1. 13:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nála alvás, akkor minimum külön ágyon, vagy egymásnak háttal. Ölelés az attól függ a másik is benne van-e... Becézni lehet bárkit, csak olyan jelzőket használj, amik nem félreérthetőek, ha csak barátok vagytok.
2013. ápr. 1. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!