Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szép lehet-e így a péniszem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép lehet-e így a péniszem?

Figyelt kérdés
Egy betegség miatt ... kellett a péniszem, de utánna maradt seb, az orvos azt mondta semmi gond ez a műtét miatt volt, én most azt akarom megkérdezni, hogy így nem rettenének el a nők?(olyan mintha körbe egy vastag, fehér, csík lenne a makkon)
2009. szept. 20. 00:10
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
A ... helyére azt akartam íri hogy körülmetélés, de nem engedte ezért kihagytam és most írom le.
2009. szept. 20. 00:12
 2/15 anonim ***** válasza:
89%

Nem is tudom melyik filmben, a főszereplőt a sebhelyes farkúnak hívták (Mint Al Capone, a sebhelyes arcú.)

Ott nagyon menő volt. :D

Amúgy meg ne aggódj, mire eljutsz oda, hogy közelről nézegesse a brét, nem fogja ez érdekelni.

2009. szept. 20. 00:15
 3/15 anonim ***** válasza:
75%

Bár nekem mindenem megvan, de a tapasztalatok, képek és beszámolók alapján a seb szépen helyre fog jönni.

Itt van egy ilyen témában kompetens oldal, képek is vannak, nézegesd:

[link]

2009. szept. 20. 00:22
 4/15 A kérdező kommentje:
Egyébként már 3-évesen körülmetéltek, és azóta ott van, és nemrég találtam ezt az oldalt, és feltettem a kérdést.(nekem ez a 3.-kérdésem)
2009. szept. 20. 00:33
 5/15 anonim ***** válasza:
89%

engem biztos nem zavarna, mert ahogy az 1. válaszoló mondta mire eljutnék oda h közelről megszemléljem :) biztosan szeretném az illetőt annyira, hogy ez számítson a legkevesebbet.

egyébként mikor én eljutottam az első szexig, sokkal inkább lekötött az, hogy vajon fogok-e meztelenül tetszeni a barátomnak, mint az h hibát keressek a péniszén :P

L.20

2009. szept. 20. 00:59
 6/15 kolosszus22 ***** válasza:
90%

Nekem a fitymámon van egy kis ovális alakú kb. 3x3 mm-es heg, ami elüt az eredeti bőrszíntől, mert jóval világosabb, könnyen észrevehető. Eddig nem problémázott vele senki:)

22/F

2009. szept. 20. 01:18
 7/15 anonim ***** válasza:
76%
Nekem még tetszene is, mert szeretem a metéltet. Szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
2009. szept. 20. 04:29
 8/15 anonim ***** válasza:
49%
Szereted a metéltet, akkor a gyermelyi vékonyszálút javaslom erősen, az a legfinomabb! XD
2009. szept. 20. 09:37
 9/15 anonim ***** válasza:
85%

(Csupasz pisztolyban hívták Leslie Nielsent sebhelyes farkúnak. :) )

Engem nem zavarna, ez van, nem tehetsz róla.

2009. szept. 20. 10:19
 10/15 anonim ***** válasza:
77%
ha nem hirtelen kerülnék oda hogy uramég miez?? :D akkor nem zavarna. :)
2009. szept. 20. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!