Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lehet-e így a péniszem?

Nem is tudom melyik filmben, a főszereplőt a sebhelyes farkúnak hívták (Mint Al Capone, a sebhelyes arcú.)
Ott nagyon menő volt. :D
Amúgy meg ne aggódj, mire eljutsz oda, hogy közelről nézegesse a brét, nem fogja ez érdekelni.

Bár nekem mindenem megvan, de a tapasztalatok, képek és beszámolók alapján a seb szépen helyre fog jönni.
Itt van egy ilyen témában kompetens oldal, képek is vannak, nézegesd:

engem biztos nem zavarna, mert ahogy az 1. válaszoló mondta mire eljutnék oda h közelről megszemléljem :) biztosan szeretném az illetőt annyira, hogy ez számítson a legkevesebbet.
egyébként mikor én eljutottam az első szexig, sokkal inkább lekötött az, hogy vajon fogok-e meztelenül tetszeni a barátomnak, mint az h hibát keressek a péniszén :P
L.20

Nekem a fitymámon van egy kis ovális alakú kb. 3x3 mm-es heg, ami elüt az eredeti bőrszíntől, mert jóval világosabb, könnyen észrevehető. Eddig nem problémázott vele senki:)
22/F

(Csupasz pisztolyban hívták Leslie Nielsent sebhelyes farkúnak. :) )
Engem nem zavarna, ez van, nem tehetsz róla.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!