Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de nem tudom, mit érez írántam, mit tegyek?
Ismerős érzés.Tök ugyan ez.Csak mi tavaly ültünk együtt <3 Ment ám a lesés dogáknál :D
Amúgy én is annyi vagyok mint Te:12.Pár jó tanács:
-Mielőtt bármit is mondanál győződj meg arról hogy nincs más lány a képben.Nekem CSAK ezért nincs esélyem mert van egy másik csaj és minden fiúnak ő tetszik.Amúgy kedves lány csak mondom: minden fiúnak ő tetszik.Kár.
-Ha tényleg tetszik akkor ne hamarkodd el.Hívd el a szűk baráti kört valahova és ott legyetek együtt.Beszéljetek, és a nap végére érezni fogod mit érez.Szerintem.
-Könnyű ha jóba vagy a többi fiúval.Ők tudnak sok mindenben segíteni.Kérdezősködni is akár, ha megbízol bennük.
Magamról szólva:Nekem tényleg sose jött össze, pedig ez már oviszerelem...De tudom most már hogy nem tetszek neki ezért próbálom elfelejteni.De nem megy jól.. :( De neked azért hajrá :)
Már nem azért, de 12 évesen biológiailag lehetetlen, hogy tényleg szerelmes legyél. Olvass utána a szerelem biológiai részének! (Hormonok!)
Elhiszem, hogy szerelmesnek érzed magad, de ez nem igaz szerelem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!