Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legrosszabb, amit ellenkező nemű személytől hallottál?
"Én úgy nézek rád,mint a testvéremre." "Nem tudom elképzelni,hogy Te lánnyal legyél." (ua a beszélgetés,több éves viszonzatlan szerelem lezárása)
"Úgy nézel ki,mint egy szőrös vasalódeszka" (első levetkőzés,friss párkapcsolat)
És végül egy párbeszéd,a poén a végén csattan el:
(párkapcsolat,a lány exe telefonált,hogy fel akar jönni a lányhoz)
Én: Ha idejön,én kimegyek elé,és megbeszélem vele,hogy hagyjon békén téged.
Lány: Te és ő? Mit kezdenél vele? Hiszen ő felnőtt férfi. (ex 35,én 23 akkor)
Én: De mér',kicsoda ez a fickó,hogy úgy gondolod,nem érek fel vele? Valami nagymenő vállalkozó,maffiózó? Egyáltalán miből él?
Lány: Kéményseprő...
"Xy (én ismerősöm) alkalmazottját Xy helyében egész nap csinálgatnám az asztal alatt"
27 éves (ma már ex)barát mondta
Ez mindent vitt :D
Nekem ez a kérdés egy friss élmény miatt ugrott be,mert azt mondták ma nekem,hogy (de elvileg jó szándékkal) "helyes pofid van" :D
Kulfold. Nem tul zsufolt, visszafogott szorakozohely. Tancparkett.
En csinalom a dolgomat (tanchoz hasonlo mozgassorozat). Egyszer csak, a semmibol elemkeveredik egy nagyon reszeg angol lany, par masodpercig a szemeit furcsan meregetve bamul bele az arcomba, majd megrazza a fejet es megszolal:
"This is disgusting!"
"Porszívózd ki az EGÉSZ HÁZAT!!! Ha nem tetszik, akkor én kitakarítok, de akkor ezentúl te vásárolsz be, főzöl, mosol, vasalsz magadnak!!!"
Mondta anyukám... :S
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!