Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kavarok egy sráccal. De vannak következményei is. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
25km választ el minket, de nem lehetne akadály, motorral megoldható. Igen menő gyerek, de a legjobb haverjával kavarok jelenleg, és senki nem tudja h nekem ő kell.A srác kicsit beivott az egyik bulin és fogdosott meg minden, de másnapra letagadta az egészet, persze én tisztán emlékszek miindenre. Személyesen néha beszélünk, de msnen vissza se ir..De igy irtó rossz..mi tévő legyek??Tényleg őt szeretem, és nem azt akivel valójába "alakulunk"...De igy semmi esélyem, a haverja csaját tuti nem nyulja le..2009. szept. 19. 22:57
1/6 A kérdező kommentje:
és ha dobok egy leendő biztos kapcsolatot, akit nem szeretek egy bizonytalanér???!!??akit amugy szeretek..
de lehet hogy csak leégetem magam..:S
2009. szept. 19. 23:01
2/6 anonim 

válasza:

Nem égeted le magad! Tedd azt amit a szíved diktál! A szívednek úgysem bírsz parancsolni! Jelenlegi kapcsolatod úgysem lesz tökéletes mert egy kapcsolatba szerelemnek lennie kell!
3/6 kolosszus22 

válasza:

Ennek semmi értelme, minek hülyíted azt a szerencsétlent akivel most vagy, ha a másik gyerek kell!?
5/6 anonim 

válasza:

Hát elég bonyolult csaj vagy. Ha valójában a menő gyerekkel akarsz járni, elsőzör be kellene fejezned a kavarást a haverral. Ha szabad vagy, akkor törhetnéd a fejed, hogyan is kellene felcsípni úgy, hogy ne legyen túl feltűnő. Szerintem egy menő gyerek nem biztos, hogy odalenne azért, ha a csaj csípi fel. Érted mit akarok mondani?
6/6 A kérdező kommentje:
Értem persze, de nemtom h mit akarok..:S:S
A másik srácot tuti akarom, de hát ajjj..
Hogy koptassam le őt?
És hogy szedjem fel a másik srácot?
2009. szept. 20. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!