Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szeretitek az idealista, elvont lányokat?
Akik igénylik a romantikát, érzelmeket. Nem materialisták, vonzza őket a fantázia, a lélek, a művészetek, a spiritualitás. Érdekli őket az önismeret, harmóniára és békére törekednek. Kedvesek és szeretetteljesek. Szeretik a szépséget és a természetet.
Még egy kérdés: Férfiak között is van ilyen? Mert én még egyelőre csa nőben láttam ilyet.
Jaj, ezek a tipikus bölcsész csajok, akik azt hiszik, hogy egyediek, de mind a mekiben fog kikötni. Fogadjunk, hogy irodalom faktos vagy és a matekhoz pedig sík hülye.
Verset mindenki tud elemezni
ma 20:25
Ne érts félre, én sem vagyok rajongójuk de van pár nagyon poénos is ha megérted miről szeretnének mesélni. Különben manapság már minden hová beférkőznek, van pár kategória amire nem is gondolnál hogy az esetleg az lenne.
12-es
Nem nyert. Nem bölcsész vagyok, még csak nem is egyetemista. És nem a mekiben dolgozok. :)
Na jó, annyit eltaláltál, hogy a matek tényleg nem a kedvenc tantárgyam volt. :)
Nagyon általánosan fogalmaztál, ebből tényleg nehéz megmondani, hogy filozofikus alkat vagy, vagy az ezotériát szereted, esetleg posztmodern pacifista :)
Bizonyos fokig ezek a jellemzők szerintem az emberek nagyrészére igazak így, tehát a férfiak nagyrészére is, mert nagyon általánosak, mint mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!