Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nagyon gáz szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon gáz szerintetek?

Figyelt kérdés

megtetszett egy elég VÉKONY fiú nekem a suliibol, elvileg énis tetszek neki,ccsinosnak tart. csak egy probléma,hogy én nem éppen vagyok vékony... :(

elég rosszul érzem magam emiatt,még nem jöttünk össze,de elég kellemetlen... mit csináljak?? félek hogy ha esetleg összejönnénk,erröl beszélnének :/

kérlek sértő kommenteket nem irjatok,hogy akkor fogyjak le,mert azért annyira nem szembe tünöen vagyok duci,de azért úgy mégis :(

köszönöm nagyon elöre is ! :) 16L

2009. szept. 19. 21:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj fogadd el a kinézeted és akkor mások is elfogadják. Egy duci lány is lehet szép. Ha meg a fiúnak tetszel így is, akkor ne foglalkozz azzal h más mit gondol :)

16/L

2009. szept. 19. 21:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
jajj, nehogy EZEN múljon már valami. ha te tetszel neki, és ő is neked, akkor mi a baj? ne törődj ilyen butaságokkal, aki be akar szólni vkinek, bármiért be tud szólni, és nem kell velük törődni. amúgy egyik legjobb bnőm is egy magas vékony sráccal jár, ő meg alacsony, nem duci, de abszolút nőies és formás, még se szól be nekik senki. úgyhogy hajrá!:)17/L
2009. szept. 19. 21:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ezzel most már kezdtek megnyugtatni :) Jöhetnek még válaszok azért :P
2009. szept. 19. 21:39
 4/7 anonim válasza:
100%
Szia! Szerintem ezen ne aggódj, nem ez a lényeg. Hanem az, hogy tetszik Neked, és Te is neki, legyen meg a közös hang és a többi már menni fog magától. Az pedig ne érdekeljen, hogy más mit mond. Egy a fontos, hogy boldogok legyetek:)! Sok szerencsét!
2009. szept. 19. 21:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!:) Ha össze jösztök (amit remélem igen) akkor nem kell foglalkoznod a rossz véleményekkel. Jónnak örülj a rosszat meg enged el a füled mellet. Mert ha téged választott a pasi akkor valószínűleg kedvel, szeret. (Nem minden pasinak a csont sovány csaj jön be)Ne érezd magad kellemetlenül.

Sok sikert! És fel a fejjel!:)

2009. szept. 19. 22:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia! én ezt mindig is hülyeségnek tartottam, hogyha külső összeillőség szerint akartak választani maguknak párt az ismerőseim... ha valakit szeretsz, azt belülről szereted és úgysem érdekel, ki mit gondol rólatok...

én elég rendesen duci vagyok, szembetűnően... hozzám egy benga állat illene kinézet szerint :) de a vőlegényem, akivel mág két és fél éve együtt vagyok egy vékony, nyúlánk fiú :) még van, hogy én veszem ölbe őt poénból...nincs benne semmi szégyen...egyszerűen szeretjük egymást és nem érdekel, hogy nézünk ki együtt....és ha sugárzik rólatok a szerelem, az kihat a külső szemlélőkre is...mikor fellángolt bennünk a szenvedély egymást iránt és elkezdtünk együtt járni, naponta mondta nekünk valaki, hogy milyen szép vagy aranyos pár vagyunk együtt....ma már csak azért nem mert annyira megszokott, hogy mi összetartozunk....

2009. szept. 20. 11:43
 7/7 A kérdező kommentje:
a hozzászólások alapján,önbizalmat adtatok,köszönöm nektek! :)) remélem sikerül :))
2009. szept. 20. 13:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!