Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha kiderülne h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha kiderülne h akivel ismerkedtek az koreai?

Figyelt kérdés
2013. márc. 29. 23:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért,mert ha Kim Jong-Il rokona vagy és megbántalak,akkor elképzelhető,hogy kinyíratnak.:D
2013. márc. 30. 00:12
 12/18 anonim ***** válasza:
Kérdező mert ez a kérdésed. Mit szólnánk ha megtudnánk egy emberről, hogy honnan származik. Egy német lányhoz hagy viszonyuljak már másképp mint egy dzsucse eszmét követő országból származóhoz.
2013. márc. 30. 00:13
 13/18 anonim ***** válasza:
Északiakkal nagyon nem lehet ismerkedni, még neten keresztül sem.
2013. márc. 30. 00:16
 14/18 anonim ***** válasza:
Hát istenem van ilyen :D Engem egyáltalán nem zavarna...
2013. márc. 30. 00:19
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem értelek titeket. Én olyan szívesen megismerkednék egy észak-koreai leányzóval :D
2013. márc. 30. 00:24
 16/18 anonim ***** válasza:

Én felismerem az ázsiaiakat, hogy melyik országból származnak, ugyhogy nem lenne nagy meglepetés.Mellesleg nem vagyok rasszista ha erre vagy kiváncsi.

21L

2013. márc. 30. 00:35
 17/18 anonim ***** válasza:
semmit. ha tetszik a fiú akkor nem nagyon érdekel, hogy honnan jött, amúgy meg tetszenek az ázsiai fiúk (is).
2013. márc. 30. 08:59
 18/18 anonim ***** válasza:
húúú én nagyon örülnék neki imádom dél koreát nagy kedvencem jang keun suk!!!!
2013. márc. 30. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!