Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondtad ki először a "Szeretlek" szót a szerelmednek? Mit válaszolt rá?
Úgyértem, milyen volt a szitu? Pl. a tüzijáték után egy sötét, de romantikus helyen.:D És mennyi ideje "udvaroltál" a neki? Mit válaszolt rá? "Én is" vagy "Én is szeretlek" vagy ? ?:)
Írjatok kort és nemet is pls.
Mozi után (romantikus film volt)(nem jártunk, csak sokszor mentünk együtt el valahova, mindig kedvesen mosolygott rám stb.) hazakísértem. Egymás szemébe néztünk, rám mosolygott. Én ekkor megmondtam neki, hogy szeretem.(Most leírom a reakciót, ami "" az arckifejezés) "Cikáztak a gondolatok benne" elnézett, rámzézett, mosolygott.... majd olyan röhögésbe tört ki hogy visszhangzott. Utána nem láttam többet
15/F
együtt voltunk már vagy 2-3 honapja mire ő kimondta,én először csak hozzábujtam,csok,aztán talán egy énisszeretlek,már nem emlékszem
és semmi romantikus szitu,ha jol emlékszem,rohanós időszak,csak félórára jött fel hozzám hogy ne legyen szexhiány...:D
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!