Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor mondtad ki először a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mondtad ki először a "Szeretlek" szót a szerelmednek? Mit válaszolt rá?

Figyelt kérdés

Úgyértem, milyen volt a szitu? Pl. a tüzijáték után egy sötét, de romantikus helyen.:D És mennyi ideje "udvaroltál" a neki? Mit válaszolt rá? "Én is" vagy "Én is szeretlek" vagy ? ?:)

Írjatok kort és nemet is pls.

2009. szept. 19. 14:52
 1/6 anonim ***** válasza:
17%
Hétfőn 11 órakor.
2009. szept. 19. 14:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Mozi után (romantikus film volt)(nem jártunk, csak sokszor mentünk együtt el valahova, mindig kedvesen mosolygott rám stb.) hazakísértem. Egymás szemébe néztünk, rám mosolygott. Én ekkor megmondtam neki, hogy szeretem.(Most leírom a reakciót, ami "" az arckifejezés) "Cikáztak a gondolatok benne" elnézett, rámzézett, mosolygott.... majd olyan röhögésbe tört ki hogy visszhangzott. Utána nem láttam többet

15/F

2009. szept. 19. 14:58
 3/6 anonim válasza:
89%

Nem mondtam még senkinek.

17l

2009. szept. 19. 15:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
hmm kb 1 hónap után mondtam neki melete feküdtem beszélgettünk a szemébe néztem és azt mondtam h szeretem.. ezelőtt pár napig meg nem jött sehogy a számra ez a szó..és ez csak ugy spontán jött a reakciója meg ez volt: nézett meglepett arcal.. és nem tudott mit mondani.. eltelt 1 újabb hónap.. nála aludtam és reggel mondta h szeret.. én nem tudtam mit szólni váratlanul ért és nagyon jól esett és tudtam h ő komolyan gondolja..:)
2009. szept. 19. 15:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Háát.. Nekem ez úgy volt ,hogy jártunk a barátommal egy évvel ezelőtt és akkor csak hülyének nézett mert mellettem még volt 2barátnője rá fél év mulva találkoztunk egy szórakozóhelyen és akkor este mondta hogy ''hülye voltam amit csináltam megbántam'' én is nagyon szerettem meg szeretem most is is így mondta nekem elősször hogy szeretlek.16 éves lány.
2009. szept. 19. 19:51
 6/6 anonim ***** válasza:

együtt voltunk már vagy 2-3 honapja mire ő kimondta,én először csak hozzábujtam,csok,aztán talán egy énisszeretlek,már nem emlékszem

és semmi romantikus szitu,ha jol emlékszem,rohanós időszak,csak félórára jött fel hozzám hogy ne legyen szexhiány...:D

22/L

2009. szept. 20. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!