Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tetszem egy csajnak se?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszem egy csajnak se?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok , 1,5 évet bokszoltam meg úsztam amitől jó izomzatom lett,sok ember aki nem ismer az is mondja hogy de jó alakom van meg jó izomzatom,meg kérdezik hogy gyúrok-e stb...szép márkás ruhákat vettem hajam levágattam rövidre , szépen lebarnultam a nyáron ,és azt vettem észre hogy a csajok kiröhögnek bele a pofámba hülyítenek mintha tetszenék nekik de nem ez vidéken van mondjuk.

le írom milyen vagyok :nem beszélgetek lányokkal soha nem is járok bulizni se ,ha csajokat látok inkább még a fülhallgatót is bedugom a fülembe ne is halljam hogy fikáznak engem,lenéz mind és nem tudom miért.én külsőre megváltoztam de akik ismertek régen pofámba röhögnek csajok,mi a fenét csináljak annyi kis nyomoréknak van nője nekem meg nem lehet és enm értem hogy miért

2013. márc. 29. 19:48
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
mogorva vagyok és nem beszélek szinte semmit ,köszi hogy írtatok
2013. márc. 29. 20:31
 12/20 anonim ***** válasza:

De ez mért joó Neked ha mogorva vagy?? :))

Nemértelek.. A külsőddel biztos nincs baj :D:D

2013. márc. 29. 20:33
 13/20 anonim ***** válasza:
Csak a modorodon kell állítani és valszeg nem lesz gond :))
2013. márc. 29. 21:02
 14/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nem árulok el neked azzal nagy titkot, hogy a külső csak egy tényező a sok közül...

Más dolgokon sokkal több múlhat, mint a külsőn... ilyen például a magabiztosság, dominancia... és még sorolhatnám.

Az alapján amiket írtál eléggé alaposan rendbe kell magad tenned belülről, mielőtt normális párkapcsolatba tudsz majd vágni...

Szoktál például lányokkal beszélgetni?

Ha nem, akkor az lenne a 4. lépés a sok terület közül, amivel konkrétan foglalkoznod kéne...

2013. márc. 29. 21:36
 15/20 A kérdező kommentje:
egyátalán nem szoktam lányokkal beszélgetni
2013. márc. 29. 21:44
 16/20 anonim ***** válasza:

Ha nem is beszélgetsz velük, akkor hogyan akarsz összejönni eggyel?

Próbálj meg egy csajjal beszélgetni és írd meg priviben, hogy hogy ment... onnan meglátjuk, hogyan tovább...

2013. márc. 29. 21:53
 17/20 anonim ***** válasza:

ha járni akarsz valakivel vagy azt akarod hogy ne beszéljenek ki nem lenne egyszerűbb beszélni velük?

kevesebb foglalkozz a külsőddel és többet a belsőddel

2013. márc. 29. 21:58
 18/20 anonim ***** válasza:

a külső nem minden,tudod kell a pénz is....

Komolyra fordítva modoroddal lehet bunkó vagy a csajok szemében.

(egy képet én is megnéznék)

2013. márc. 29. 23:01
 19/20 anonim ***** válasza:
Én már két srácot is a személyisége miatt utasítottam el. A jó csajoknak fontos a belső ezt tanuld meg
2013. márc. 30. 15:28
 20/20 A kérdező kommentje:
köszi hogy ennyien írtatok
2013. márc. 30. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!