Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszem egy csajnak se?
21 éves vagyok , 1,5 évet bokszoltam meg úsztam amitől jó izomzatom lett,sok ember aki nem ismer az is mondja hogy de jó alakom van meg jó izomzatom,meg kérdezik hogy gyúrok-e stb...szép márkás ruhákat vettem hajam levágattam rövidre , szépen lebarnultam a nyáron ,és azt vettem észre hogy a csajok kiröhögnek bele a pofámba hülyítenek mintha tetszenék nekik de nem ez vidéken van mondjuk.
le írom milyen vagyok :nem beszélgetek lányokkal soha nem is járok bulizni se ,ha csajokat látok inkább még a fülhallgatót is bedugom a fülembe ne is halljam hogy fikáznak engem,lenéz mind és nem tudom miért.én külsőre megváltoztam de akik ismertek régen pofámba röhögnek csajok,mi a fenét csináljak annyi kis nyomoréknak van nője nekem meg nem lehet és enm értem hogy miért
De ez mért joó Neked ha mogorva vagy?? :))
Nemértelek.. A külsőddel biztos nincs baj :D:D
Szerintem nem árulok el neked azzal nagy titkot, hogy a külső csak egy tényező a sok közül...
Más dolgokon sokkal több múlhat, mint a külsőn... ilyen például a magabiztosság, dominancia... és még sorolhatnám.
Az alapján amiket írtál eléggé alaposan rendbe kell magad tenned belülről, mielőtt normális párkapcsolatba tudsz majd vágni...
Szoktál például lányokkal beszélgetni?
Ha nem, akkor az lenne a 4. lépés a sok terület közül, amivel konkrétan foglalkoznod kéne...
Ha nem is beszélgetsz velük, akkor hogyan akarsz összejönni eggyel?
Próbálj meg egy csajjal beszélgetni és írd meg priviben, hogy hogy ment... onnan meglátjuk, hogyan tovább...
ha járni akarsz valakivel vagy azt akarod hogy ne beszéljenek ki nem lenne egyszerűbb beszélni velük?
kevesebb foglalkozz a külsőddel és többet a belsőddel
a külső nem minden,tudod kell a pénz is....
Komolyra fordítva modoroddal lehet bunkó vagy a csajok szemében.
(egy képet én is megnéznék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!