Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok és nők! Mit szólnátok, ha ismerkednétek egy férfival, aki egyébként tetszik is, de kiderülne róla, hogy csak a 8 általánossal rendelkezik?
Van olyan 8 általánost végzett ember,akit sokkal, de sokkal értelmesebbnek tartok, mint egyeseket 3 diplomával.
Azzal, hogy hazudsz neki, viszont könnyen elvághatod magad nála. Egyébként miért nem végzel el egy esti gimnáziumot? Ha látja a próbálkozást, pláne nem küld el.
#13: Na pont a te példád az, hogy nem tudsz olvasni,
csak szidalmazó kommenteket írni. Legalább 1 diplomád tuti van :D
Megjegyzem, szoktam főzni, barátaimnak, barátnőimnek,
céges ebédeket adok :) És ők kérik, hogy jöhessenek,
pedig nem vagyok szakács :)
Attól még,hogy valakinek 8 általánosa van lehet értelmes ember.Nem egy sz@ros papírtól függ,hogy kinek mennyi esze van.Viszont elhelyezkedni sokkal nehezebb.Sokat számít a munkaerőpiacon a papír,de még többet a tapasztalat.
Mondom ezt úgy,hogy technikusi végzettségem van.
Bevallom, én lenézem azt akinek csak 8 általánosa van és nem járnék ilyen fickóval
21L
hát sztem nem az iskola teszi az embert.
az előző vicces volt.:D sztem neki lenne a nagyobb szégyen hogy veled van :))
Én mondjuk többre tartom a józan észt, és hogy sok minden iránt érdeklődjön/legyen véleménye, mint a diplomákat. Szeretem okos emberekkel körülvenni magam, tanulni tőlük, de nem az az okos, aki főiskolára járt. Főleg anyagi okok miatt én sem jártam, a párom sem, mégis rengeteg komoly dologról el tudunk beszélgetni, az intelligenciát nem papírokban mérik ;)
Plusz édesapám is "csak" technikumot végzett (aztán végül sosem foglalkozott azzal, amit tanult), sosem lesz egyetemi professzor, de nála kevesebb nagyszerűbb férfit ismerek. Törődik a családjával, nagyon rendes ember, és senkit sem érdekel, hogy hány iskolája van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!