Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok és nők! Mit szólnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok és nők! Mit szólnátok, ha ismerkednétek egy férfival, aki egyébként tetszik is, de kiderülne róla, hogy csak a 8 általánossal rendelkezik?

Figyelt kérdés
23 éves férfi vagyok, de csak a 8 általánost végeztem el családi okok miatt. Jelenleg kialakkulóban van egy kapcsolatom egy remek lánnyal, akinek viszont van érettségie és most megy főiskolára is. Idáig még nem jött fel a téma, hogy milyen végzettségem van, de érdemes elmondani neki, vagy inkább hazudjak? Sok lánynak hazudtam ebben a témában, de benne a "nagy Őt" látom és nem szeretnék hazudni neki. Egyébként 21 éves a lány.
2013. márc. 29. 15:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
62%
nincs semmi gond!
2013. márc. 29. 15:44
 12/22 anonim ***** válasza:

Van olyan 8 általánost végzett ember,akit sokkal, de sokkal értelmesebbnek tartok, mint egyeseket 3 diplomával.

Azzal, hogy hazudsz neki, viszont könnyen elvághatod magad nála. Egyébként miért nem végzel el egy esti gimnáziumot? Ha látja a próbálkozást, pláne nem küld el.

2013. márc. 29. 15:45
 13/22 anonim ***** válasza:
19%
valakiafalatkaparja csinálj magadnak rántottát ne a barátnődet használd cselédnek. paraszt.
2013. márc. 29. 15:50
 14/22 anonim ***** válasza:
88%

#13: Na pont a te példád az, hogy nem tudsz olvasni,

csak szidalmazó kommenteket írni. Legalább 1 diplomád tuti van :D

Megjegyzem, szoktam főzni, barátaimnak, barátnőimnek,

céges ebédeket adok :) És ők kérik, hogy jöhessenek,

pedig nem vagyok szakács :)

2013. márc. 29. 15:55
 15/22 anonim ***** válasza:

Attól még,hogy valakinek 8 általánosa van lehet értelmes ember.Nem egy sz@ros papírtól függ,hogy kinek mennyi esze van.Viszont elhelyezkedni sokkal nehezebb.Sokat számít a munkaerőpiacon a papír,de még többet a tapasztalat.

Mondom ezt úgy,hogy technikusi végzettségem van.

2013. márc. 29. 17:10
 16/22 anonim ***** válasza:
Akiknek ennyire alacsony végzettségük van, általában nem mások lenézése miatt érzik magukat kevesebbnek, hanem saját maguk miatt. Nekem is csak 8 általánosom van, járok esti iskolába, és ott is ezt látom, hogy nagyon sokan szégyellik magukat azért hogy nem tudnak többet felmutatni, és egy kapcsolatot ez mérgez meg, amikor folyamatosan azt hiszi az ember hogy a másik ugyanúgy lenézi őt, ahogy ő saját magát. Ezt nagyon nehéz elfogadni. A lánynak mindenesetre ne hazudj, ha tényleg ér annyit akkor meg fogja érteni hogy ettől nem feltétlenül vagy buta.
2013. márc. 29. 17:53
 17/22 anonim ***** válasza:
30%

Bevallom, én lenézem azt akinek csak 8 általánosa van és nem járnék ilyen fickóval

21L

2013. márc. 29. 17:58
 18/22 anonim ***** válasza:

hát sztem nem az iskola teszi az embert.

az előző vicces volt.:D sztem neki lenne a nagyobb szégyen hogy veled van :))

2013. márc. 29. 18:13
 19/22 anonim ***** válasza:
Kérdez, válaszoltam. Őszinte voltam. Lepontozol. Látszik az intelligencia :)...
2013. márc. 29. 18:24
 20/22 anonim ***** válasza:

Én mondjuk többre tartom a józan észt, és hogy sok minden iránt érdeklődjön/legyen véleménye, mint a diplomákat. Szeretem okos emberekkel körülvenni magam, tanulni tőlük, de nem az az okos, aki főiskolára járt. Főleg anyagi okok miatt én sem jártam, a párom sem, mégis rengeteg komoly dologról el tudunk beszélgetni, az intelligenciát nem papírokban mérik ;)

Plusz édesapám is "csak" technikumot végzett (aztán végül sosem foglalkozott azzal, amit tanult), sosem lesz egyetemi professzor, de nála kevesebb nagyszerűbb férfit ismerek. Törődik a családjával, nagyon rendes ember, és senkit sem érdekel, hogy hány iskolája van.

2013. márc. 29. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!