Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert bu. Zi minden helyes fiu?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert bu. Zi minden helyes fiu?

Figyelt kérdés
A fiu, akibe szerelmes voltam, megmondta, hogy buzerans. Ez nem az elso eset. Mi bajuk van ezeknek, hogy mind melegedik?
2013. márc. 29. 13:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ez költői kérdés. Mint az is, hogy miért lezbi minden helyes lány?
2013. márc. 29. 16:16
 12/13 anonim ***** válasza:
itt vagyok példának okául én: helyes vagyok, de nem "búza"!
2013. márc. 30. 20:33
 13/13 Ipso ***** válasza:

1. Ne legyél olyan könnyen "szerelmes". Van, aki csak tetszik, oké?

2. Nem zárom ki, hogy hazudott. Bár nem valószínű, mert az emberek hepciásak erre.

3. Fiatalabb félénk fiúk nem mindig tudják, pontosan mit is akarnak. Így ha mondjuk egy 16 éves papnövendékbe voltál szerelmes, akkor lehet, hogy csak tévedett.

4. Lehet, hogy van valami bennük, ami megfog téged. Ezzel nincs baj, alapvetően, ha ugyanezt a valamit hagyományosabb ízlésű fiúkban is meg tudod találni. Két-három eset után még ne add fel. Ha viszont később sem találsz olyan srácot, aki megfelelne neked, és te is megfelelnél neki, akkor át kell gondolnod a férfiakról alkotott képedet.

2013. ápr. 2. 05:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!