Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet h bejövök neki?
myvipen egy helyes srác megnézte az adatlapom,utána én is megnéztem az övét(egy suliba járunk,egyedülálló:) ) és 1 nap múlva bejelölt ismerősnek,visszajelöltem.
most bejövökneki vagy nem?ha bejönnék neki akk már felvett volna msn-re?és hogy ismerhetném meg h ne tűnjön nyomulásnak? ő 16
én 15/L
Lehethogy tetszel neki, de lehethogy csak kiváncsiságból nézegette az adatlapodat, és lehethogy csak azért jelölt be, mert egy suliba jártok. Én személy szerint csak annak nézem az adatlapját, aki érdekel, szép, vagy ilyesmi.:) Szóval meg van az esély rá, hogy bejössz neki, de ne bízdd el magad. Attól még, hogy nem vett fel msn-re, nem biztos, hogy nem jössz be neki. Lehethogy csak nem mer felvenni, vagy nem msn-en keresztül szeretne megismerni. Szerintem ha bíztatod kicsit, és tényleg bejössz neki, akkor lépni fog.:) Pl.: mosolyogj rá a suli folyosóján, legyél minnél többet a közelében, és esetleg rá is köszönhetsz. Ezek után már csak olyan helyzetet kell teremtened, ahol nem fél majd leszólítani (pl. kiülsz a folyosó egyik padjára, és várod, hogy leüljön melléd).
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!