Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti melyiket választaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti melyiket választanátok e közül a 2 fiú közül? (Kép nincs! )

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok és épp nincs barátom. 2 fiú is udvarol (illetve több, de 2 aki nálam szóba jöhet)Persze a kor is számít, de most attól vonatkoztassatok el!

Az egyik 18 éves, mint én. Humoros, vicces, bolondos, nagyon jól elvagyok vele, jókat nevetünk és viccelődünk meg ilyesmik. Megbízható és nagyon segítőkész, figyelmes. Tiszteli az időseket és a nőket/lányokat:) Csak sokszor a komoly dolgokból is hülyeséget csinál, de ez annyira egyenlőre nem zavar.

A másik fiú 25 éves. Neki is jó a humora, de nem olyan bolondos, inkább komolyabb. Vele is nagyon jókat beszélgetünk. Kedves és udvarias. Szeretem a mosolyát, benne az fogott meg legelőször:)

Lehet h ez így nem túl bő, de melyiket választanátok?

2009. szept. 19. 11:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a másodikat választanám, de ne rám hallgass, hanem a szívedre. :))
2009. szept. 19. 11:33
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is a másodikat választanám.
2009. szept. 19. 11:37
 3/15 anonim ***** válasza:

én biztos h az elsőt mert a második 10 évvel idősebb lenne nálam xd.

de ha a kort nem veszem számításba akk a másodikat választanám,mert az első kicsit gyerekesnek tűnik (a korához képest.)

2009. szept. 19. 11:41
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én ebből így nem tudom eldönteni... Ismerd meg őket jobban, és amelyikükbe belezúgsz, azt válaszd.;)
2009. szept. 19. 11:47
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
én az elsőt választanám, nekem fontos, hogy jókat nevethessek a párommal. és te írtad, hogy megbízható, segítőkész stb. :) nekem szimpibb így az első.
2009. szept. 19. 11:49
 6/15 anonim válasza:
91%
Én a másodikat választanám.De te a szívedre halgass!Gondolkozz el,kivel lenne jobb a kapcsolatotok ha együtt lennétek?:) és tudni fogod a választ is. :)
2009. szept. 19. 12:12
 7/15 anonim ***** válasza:
50%

Fogós kérdés.

Én az elsőt. A komolyakkal nem olyan vicces az élet :D

2009. szept. 19. 12:59
 8/15 anonim ***** válasza:
91%
másodikat
2009. szept. 19. 13:18
 9/15 anonim ***** válasza:
35%
Hát talán nem ilyen felületes hülyeségek után kéne eldönteni h kivel állj össze, meg eleve nem nyilvános szavazást tartani a dologról.
2009. szept. 19. 14:40
 10/15 anonim ***** válasza:
91%
2.
2009. szept. 19. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!