Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, bejönnek általában a kertész fiúk?
Figyelt kérdés
Csak otthon kertészkedek. Sokat tevékenykedek a kertben.
Nemrég pl felástam a kertet, és valódi trágyát tettem a föld alá, hogy szép növények teremjenek ki belőle
2013. márc. 28. 22:38
1/9 anonim válasza:
telesz@rtad a kert alját? nem hiszem hogy ez túl vonzó a nőknek :D
2/9 A kérdező kommentje:
nem én trágyáztam minden ásónyom alá
2013. márc. 28. 22:46
3/9 anonim válasza:
Nekem nincs bajom velük. Vidéken nőttem fel(de nem falun), nekem ezek a dolgok tök természetesek :)
21L
4/9 anonim válasza:
Ásás előtt azért ellapátoltad a havat?
6/9 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok csak lány. Szóval ja, valószínű bejönnének.
7/9 anonim válasza:
dehogy jönnek be! hiszen kint a kertben dolgoznak, nem a házban...
8/9 A kérdező kommentje:
nem volt hó amikor feltúrtam. és amúgy a humoros pasik mennyire jönnek be nektek? XD
2013. márc. 31. 12:01
9/9 anonim válasza:
mindig is akartam egy kertész szeretőt a házamba, mielőtt megjön a férjem ő kielégítene. Valaki vevő lenne egy ilyen kis kapcsolatra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!