Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tetszik egy fiúban a lányoknak?
Külső-belső tulajdonság egyaránt, mert igazából fogalmam sincs, miért nincs nekem senkim, vannak rossz tulajdonságaim, de kinek nincsenek?
Teljesen más típus vagyok, mint az átlag, bár különleges képességem nem igazán van.
5-ös vagyok.
Én nem akarok ilyen lenni, tényleg. :) Sokak szerint, nincs ilyen (idézem) 'görög isten'. Nem is értem, miért mondják ezt... De mindegy, remélem, a gimiben lesz ilyen/hasonló. :)
Tanúsíthatom 5-ös,gimiben vannak ilyenek,például én is:D (barna haj,kék szem,izom stb.)
Mondjuk viszont kíváncsi lennék,hogy TE mit tudsz nyújtani cserébe..
17/F
Külső: Ezt nem lehet leírni mivel én a fiúknál elsőnek az arcukat nézem meg ,nálam az arc a legfontosabb utána a testalkat!
Belső: Legyen laza, vicces, megbírjon akkor is nevettetni amikor pocsékul vagyok, ne legyen nyuszi álljon ki magáért, hűséges legyen :D
És még sorolhatnám de ha ezek a tulajdonságok meg vannak benned akkor esélyed van a legtöbb lánynál!:)(szerintem)
16L
Miért tizenéves csajok irkálnak?xd
Ált.sulis meg gimis csajok még azt se tudja tobbsége mi az élet.
A kérdés egyszeru:1.legyen páwa,
2.izomagyu vadállat
3.pénzes
Szia!
Nekem a legfontosabb, hogy ápolt legyen, és hogy tudjon helyesen írni ( ne úgy pl: Szija, hejes, létszi....)
Szeretem a nyitott fiúkat. Megbízhatóság is fontos. Bármikor lehessen vele beszéni nyiltan, és megértő legyen. Ne sajnáltassa folyamatosan magát. Lehet féltékeny is, de ne túlzottan. Magasság, pénz nálam nem számít :). Legyen vicces, de ha kell komoly. Nem muszáj jó tanulónak lennie. Ne legyen flegma, hisztis, és önző. Udvarias, de azért ne csókolja meg a kezemet. Ne legyen túl vékony, és ne legyen nagyon dagadt se :) Nem kell sportosnak lennie.
Nálam nem izgat annyira a helyesség és a kockahas. De azért ne legyen bányarém ( még nem találkoztam egyel sem életemben :) )
Hello!
Kicsit későn vagyok, de az én ideálom, külsőleg a szőkésbarna haj, barna szem, a fogai ápoltak legyenek, a füle se legyen koszos (ez sztem nyilvánvaló) legyen kicsit sportos és magasabb nálam. Én szeretem ha egy fiú idősebb nálam. Belsőleg meg igazából az amit eddig is sokan elmondtak, köztük 8-as, mert én ugyanazt mondanám mint ő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!