Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nektek mi számít igazán egy fiúban?
Ne legyen félénk, gyáva. Legyen határozott, tisztességtudó, illedelmes, mosolygós, adja meg a tiszteletet a többi embernek, jól vegye a poénokat, ne sértődjön meg azonnal egy kis vicc után viszont ha komoly dolgokról van szó, úgy is viselkedjen. Lehessen vele mindenféléről beszélgetni. Ha kell védjen meg, legyen velem őszinte és fogadjon el úgy ahogy vagyok.
Külső nemigazán számít, de azért legyen igényes, borotválkozzon és persze természetesen naponta fürödjön, tisztálkodjon. Az öltözködés persze az anyagiaktól függ, de kevés pénzből is azért össze lehet hozni normális öltözéket. Ha szeret változatosan öltözni, akkor se rózsaszín ing és társai illetve mindig alkalomhoz illően legyen felöltözve.
16
Legyen hozzám kedves, de mégis határozott...udvarias és figyelmes. Ha ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik, akár pattanásos, fogszabályzós, szemüveges feje is lehet!
Én ilyen típus vagyok, tényleg a személyisége fog meg egy fiúban
17/L
hogy szeressen engem,törődjön velem,legyen vicces,okos,és legyen olyan akivel jókat tudok hülyülni,am nekem (legalábbis még) nem tetszik annyira ha egy fiú nyálas,romantikus,inkább legyen humora :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!