Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy fiú tőlem nem kérdez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú tőlem nem kérdez msn-en csak én tőle, viszont rögtön visszaír választ akkor most nem érdeklem? Akkor meg miért ír vissza rögtön?

Figyelt kérdés
2009. szept. 18. 21:39
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Könnyebb beletörődni h nem ír annyit mint kideríteni az okát?
2009. szept. 18. 22:03
 12/16 anonim ***** válasza:
könnyebb beletörődni=hagyni a fiut a fenébe:S
2009. szept. 18. 22:05
 13/16 A kérdező kommentje:
Értem...
2009. szept. 18. 22:06
 14/16 anonim ***** válasza:

szerintem ha rögtön visszaír akkor bejöhetsz neki;)

lehetséges h a fiú nem mer rád írni/rossz kedve van olyankor/vagy pont nincs semmi témája és nem akar sablon beszélgetést!

2009. szept. 23. 19:31
 15/16 anonim ***** válasza:
attól még hogy hamar visszaír nem biztos hogy érdekled.Lehet épp nem beszélget senkivel.És attól még hogy nem kérdezget,nem biztos,hogy nem jössz be neki.Nem tudom miket szoktál kérdezgetni,de sztem ne álatlános dolgokat,hogy pl kedves zenéd,stb...ezek annyira ódivatúak sztem..kérdezz olyat,vagy kedj el egy olyan témát,amiről többet lehet beszélni,nem pedig 1-2 szavas válaszokat.NEm irtad,hogy tett-e vmi olyan lépést,amivel éreznéd,hogy bejössz neki.Jó most az hogy hamar visszaír...sztem az semmi. De irtad,hogy 2 hónapja beszélgettek,és ha nem tett feléd még lépést,sztem hagyd,mert valószínű nem akar tőled semmit.
2009. szept. 23. 21:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Ezt az msnt hanyagoljuk má ilyen témában oké?... nem az msn az értékadó ebben a helyzetben, a fiút akkor nem érdekled ha mondja, vagy ha egyáltalán nem beszél veled. Mi nem csinálunk ilyet hogy most udvariasságból hagyjuk hagy fájjon csak tovább a szíve.
2009. szept. 23. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!