Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te követed a szíved szavát?
Figyelt kérdés
Ha szeretnél valamit,valami olyat amit nem tudsz megoldani vagy csak nagyon macerásan te hallgatsz a szíved szavára?
Legyen az szerelem,család,karrier vagy csak egy kisebb dolog mondjuk egy kis állat befogadása???
(A bunkók ne is írjanak!!!!! )
2013. márc. 28. 12:50
1/20 anonim válasza:
én igen, de nagyon sokszor jobb, ha az eszedre hallgatsz :)
2/20 anonim válasza:
követném... :/ de a gátlásaim erősebbek :/
3/20 anonim válasza:
Nem. Az eszem jobb, mint a szívem, így az előbbire hallgatok. Minden esetben. Kivéve, ha látnék egy kóbor cicát. Azt befogadnám, és minden este vele aludnék és kötnék neki kabátkát és etetném és együtt játszanánk a napnyugtában.
4/20 anonim válasza:
a szív és az és soha nem egyet mond
az eszed használd bár mi van, N
5/20 anonim válasza:
Egyszer hallgattam a szívemre ... meg is bántam.
6/20 anonim válasza:
A szívem azt mondja, hogy meg akar halni. Szóval kénytelen vagyok az eszemre hallgatni, annál is inkább, mert mindenemet amim van neki köszönhetem. A szív csak arra jó, hogy fájdalmat okozzon.
8/20 anonim válasza:
Én a vadon szavát követem.
Maugli
9/20 anonim válasza:
Az eszedet követni kifizetődőbb.Ennek ellenére én mégis vagyok olyan hülye,hogy általában a szívemre hallgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!