Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » HELP! Fiúk lányok ilyenkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HELP! Fiúk lányok ilyenkor mit kell tenni?

Figyelt kérdés
Előzőhéten, hétvégén egy buliba elég sokszor smároltam egy fiúval akivel mindig jóba voltam és egyszer még nagyon kiskorunkba kb 9-10 évesen jártunk is.A buli után ott aludtam nála de nem történt semmi smároláson kivül (és mindketten szüzek vagyunk) és nővére is ott volt a másik szobában aki nagyon jó barátnőm.És ahogy most telnek a napok kezdek rájönni, hogy szeretem.De ő biztos nem szeret tudom, hogy más tetszik neki..Mit tegyek, hogy szeressen és kelljek neki én meg felejtsem el? Nem akarom, hogy fájjon neki de tudnia kell milyen ez az érzés.Vagy jó lenne ha összejönnénk de arra semmi esély.Tanácstalan vagy:((
2013. márc. 28. 11:50
 1/8 anonim válasza:

Miért ne lenne rá esély?

Sztem beszélgess el vele, találkozzatok néha.

Lehet, h ő is akar tőled v.mit csak még nem mutatja ki :) sztem dumálj vele erről

2013. márc. 28. 12:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Csak nem merek meg én nem is tartom magam csúnyának, meg elég sok más fiú megkeres mert tetszek nekik szóval nem ezzel van a gond.De ilyenről nem akarok vele beszélni mert ha egy lány ilyenről beszél egy fiúval és a lány "könyörög" az olyan taszító...Meg a nővére az én legjobb barátnőm és ez így olyan kínos lenne vagy nem tudom :/
2013. márc. 28. 12:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom ő milyen srác de én nem szoktam akárkivel együtt aludni. Főleg nem olyanokkal nem akik nem tetszenek :D
2013. márc. 28. 12:06
 4/8 A kérdező kommentje:
De ő nekem tetszik nagyon is meg kiskorunk óta ismerjük egymást és olyan csodás lenne ha összejönénk és lehet az első komoly igazi kapcsolatom..mert eddig csak ilyen pár hónapos kis "járások voltak" az életemben.Ja és nyugi én sem alszom ám bárki ágyában most aludtam együtt előszőr egy fiúval :)
2013. márc. 28. 12:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem szeret, de ott aludtál nála és smároltatok.

9-10 évesen már jártatok.

Miért nem tudsz olyan dolgokról kérdezni, ami valós.

Nem sorolom a sok ellentmondást amiket írtál, de egy nagy gyerek vagy. Miért megy valaki ágyba egy olyan lánnyal, akit nem szeret, Milyen szülő az, aki megengedi, hogy egy ilyen fiatal lány egyszer csak megjelenik a lakásban és már is a fiacskájával alszik. Milyen lány az, aki rögtön egy kér smaci után belebújik a fiú ágyába?

Engem ne etess! Lehet, hogy páran beveszik ezt a dumát, de én nem.

2013. márc. 28. 12:26
 6/8 A kérdező kommentje:
Úgy látom te ezt nem érted.Sajnálom, hogyha nem hiszed el.. ebbe mi nem valós? Bevoltunk rúgva a nővére is ott volt és a nővére mondta, hogy aludjak ott én nem akartam bele menni de elrángattak a nővére a pasijával aludt én meg az öccsével azaz ezzel a fiúval.De nem fogok neked magyarázkodni...És ő neki más tetszik és 100% de nem értem akkor miért volt...na mind1
2013. márc. 28. 12:42
 7/8 A kérdező kommentje:
várok még válaszokat :)
2013. márc. 28. 14:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Be voltatok rúgva? 10 évesen jártatok?

Miért az a gyanúm, hogy most se vagy több 13 évesnél? És még ha kicsit idősebb is vagy, akkor is meg kell mondjam, úristen, ez nagyon gáz. Talán ahelyett, hogy nagylánynak képzeled magadat, inkább tarthatnál egy kis mértékletességet, mert rossz társaságba sodródsz, és bajaid lesznek. Meg kell jegyeznem, ismerek lányt, akivel ez történt. És már nagyon megbánta, hogy hülye volt annak idején, soha nem moshatja le magáról a dolgot.

2013. márc. 28. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!