Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HELP! Fiúk lányok ilyenkor mit kell tenni?
Miért ne lenne rá esély?
Sztem beszélgess el vele, találkozzatok néha.
Lehet, h ő is akar tőled v.mit csak még nem mutatja ki :) sztem dumálj vele erről
Nem szeret, de ott aludtál nála és smároltatok.
9-10 évesen már jártatok.
Miért nem tudsz olyan dolgokról kérdezni, ami valós.
Nem sorolom a sok ellentmondást amiket írtál, de egy nagy gyerek vagy. Miért megy valaki ágyba egy olyan lánnyal, akit nem szeret, Milyen szülő az, aki megengedi, hogy egy ilyen fiatal lány egyszer csak megjelenik a lakásban és már is a fiacskájával alszik. Milyen lány az, aki rögtön egy kér smaci után belebújik a fiú ágyába?
Engem ne etess! Lehet, hogy páran beveszik ezt a dumát, de én nem.
Be voltatok rúgva? 10 évesen jártatok?
Miért az a gyanúm, hogy most se vagy több 13 évesnél? És még ha kicsit idősebb is vagy, akkor is meg kell mondjam, úristen, ez nagyon gáz. Talán ahelyett, hogy nagylánynak képzeled magadat, inkább tarthatnál egy kis mértékletességet, mert rossz társaságba sodródsz, és bajaid lesznek. Meg kell jegyeznem, ismerek lányt, akivel ez történt. És már nagyon megbánta, hogy hülye volt annak idején, soha nem moshatja le magáról a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!