Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha gumi nélkül csinálom, "nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha gumi nélkül csinálom, "nem jön ki" akkor attól lehetek terhes?

Figyelt kérdés
tudom hogy létezik fogamzásgátló is..de ez csak egy kérdés :)
2013. márc. 27. 22:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
beléd ragadt a gyerek vagy mi "nem jött ki"?
2013. márc. 27. 23:16
 12/15 anonim ***** válasza:
"nem jön ki" :D- Tuti kamu kérdés :D
2013. márc. 27. 23:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Kaptál normális választ.

LEHETSZ TERHES!

NEM kell ahhoz elélveznie ("kijönnie") a párodnak, hogy teherbe eshess!

Ennek az az oka, hogy a nemi izgalom hatására (=attól, hogy beléd dugdossa a farkát) egy átlátszó, vízszerű váladék jelenik meg a párod farka hegyén.

Ennek az feladata, hogy 1. síkosítson, 2. előkészítse a terepet az "anyagnak (=ami később "kijön" a párodból)".

S az a nagy helyzet, hogy ez a vízszerű cucc, amit előváladéknak hívnak is tartalmazhat hímivarsejteket (=azt, amitől terhes leszel).

Ilyen váladéka MINDEN pasasnak van.

És ezt SENKI sem tudja kontrollálni. Bármikor "kijöhet" a farkán, és az esetek 99 %-ban meg se érzi.

2013. márc. 27. 23:22
 14/15 anonim ***** válasza:

ha nem tudsz ilyen dolgokat, akkor mondd már el nekem, hogy mi a fenéért szexelsz?

ha meg már ennyire viszket, akkor a google a barátod, csak lusta vagy alkalmazni, mert mennyivel egyszerűbb ide kiírni a dolgokat. De várj, mondok egy másik variációt. Nem tudom, hogy te hogy állsz vele, de nekem vannak szüleim, és ha régen nem tudtam valamit, akkor egyből hozzájuk fordultam.

Ha esetleg árva vagy, akkor meg valamelyik nevelő biztos, hogy td válaszolni a kérdésedre.

vagy, nem akarod megkérdezni, mert tudod, hogy hülyeséget csinálsz, ehhez van eszed, de ahhoz nincs, hogy tanulj is.

amúgy, a szexuális felvilágosítás órán ilyeneket is mondtak, egészen biztos vagyok benne, mert ezért mennek ki, hogy felvilágosítsanak, csak te nem figyeltél oda, mert biztos azon röhögtetek valamelyik sarokban, hogy egy ember hangosan kimondja a pénisz és a vagina szót...

2013. márc. 27. 23:48
 15/15 A kérdező kommentje:
ja igen mindenki csak azon röhögött..és ki mondta hogy már csinálom?? és annyira ne legyél benne olyan biztos.
2013. márc. 28. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!