Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem? (lent)

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, akivel mostanra elég jóba lettünk (fiú).Még nyáron kezdtünk el beszélgetni facebookon, aztán szívecskéket írtunk egymásnak hülyeségből. Egyre szorosabb baráti kapcsolat lett, de sajnos én úgy vagyok vele, hogy több, mint barátság, de kevesebb, mint szerelem.Persze ezalatt sok idő eltelt. Szerintem ő is hasonlóan van ezzel. A suliban is néha megöleljük egymást:) Sokat beszélgetünk szünetben, néha piszkáljuk egymást baromságból, gondolom ez normális. Más lányokkal is jóban van és nem is tilthatom meg neki. De nagyon féltékeny vagyok, ha látom, hogy nevet egy lánnyal, vagy nagyon jól elvan vele. :(( a féltékenység már szerelem?

2013. márc. 27. 20:34
 1/2 anonim ***** válasza:

A féltékenység NEM = szerelem, de annak is lehet egy jele. :))

Testileg vágysz rá? Ábrándozol róla? Mert akkor szerelem.

2013. márc. 27. 20:50
 2/2 A kérdező kommentje:
jólesik megölelni, és igen:) néha ábrándozok:/
2013. márc. 27. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!