Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? És mit tegyek ellene? (kicsit hosszú de ha itt vagy már olvasd el. )
mindíg mikor 1srácnak bejövök és ő is nekem mindig az van h nemmernek lépni..mindíg mindenki azzal van h nálam nincs esélye mert beképzelt és válogatós vagyok...(barátnőimtől hallom vissza h a pasik eztmondják)pedig egyáltalán nemvagyok se beképzelt se válogatós egyszerűen csak zárkózott vagyok ha új társaságba kerülök..most kerültem úgy suliba meg minden és az osztályban van 1srác aki nagyon bejön:D állítólag énis neki de ő is ugyanígy gondolkodik mint ahogy leírtam....:S
mit csináljak h nehiggye h beképzelt vagyok meg h válogatós?h mutasam ki neki h bírom...?beszélgessek vele...de miről?
légyszi segítsetek...
15/L
Nekem is volt 1 ilyen oszttársam, énis azsthittem, 3 éven keresztül hogy egy sznob, beképzelt, válogatós cicababa, egészen addig míg nem voltam vle, és dumáltunk kettesben :) Szal beszélj vele, és egészen biztos vok benne, h ha aranyos vagy akkor, ő is másképp gondol rád:)
15/F
Hívd el beszélgetni, akár a suliba, akár suli után, vagy sétálni, és amikor kettesben vagytok, állj meg, és mondd el neki, hogy mennyire vonzódsz hozzá..... aztán lehelj egy finom csókot a szájára (elég szájrapuszi), biztos nem fog elriadni....aztán nézz rá szépen, és ha nem reagál semmit, mert sokkot kapott, akkor sétáljatok tovább, aztán leültök, megint puszi, esetleg csók, azért mert a fiú b@lf@sz, és nem mer kezdeményezni, nem kell hagyni őt, akkor kezdeményezz nyugodtan Te, ettől nem leszel kevesebb, meg nem gáz, csak áthidalod a problémát....
Amikor beszélgettek, elmondhatod neki, nagyon komolyan, hogy neked milyen rosszul esik, hogy félreismernek....és vágj közbe nagyon szomorú arcot....nektek nőknek megy, nagyon...
21
untolsó válaszadó nagyon köszönöm:D
(ja am télleg nagyon megy az ilyesmi XD)
köszönöm még1szer sokat segítettél:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!