Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti minek nevezitek ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti minek nevezitek ezt?

Figyelt kérdés
Egy fiatal nő felcsináltatja magát egy nála 15 évvel idősebb házas, gyerekes emberrel. Szándékosan persze, nem véletlenül. Ti ezt hogy nevezitek?
2013. márc. 26. 14:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Sem a pasi, sem a nő nem százas. Ennyi a történet. Megint szerencsétlen gyerek szívja, illetve gyerekek. A feleség tud róla amúgy?
2013. márc. 26. 15:21
 12/18 anonim ***** válasza:

A nő miért lenne törtető liba?

A pasas nyilván szemétláda, de elsősorban NEM a szeretőjével szemben, hanem a feleségével.

A szerető meg nyilván tudta, hogy mit vállal, vagy legalábbis tudnia kellett volna akármit is ígért előtte a pasas.

2013. márc. 26. 15:24
 13/18 A kérdező kommentje:
Állítólag tud róla, de én már nem tudom, hogy mit higgyek el és mit ne. Egyik pillanatban a fazon váltig állítja, hogy elválik, következőben meg fel van háborodva, hogy hogy válna már el, hiszen ott az első gyereke, őt sosem hagyja ott. Eddig 3x ígérte meg, hogy meglátogatja a fiát, egyszer sem történt meg. A nő meg mindent elhisz neki. Mindkettőről megvan a véleményem, egyik sötét mint az éjszaka, másik egy szemétláda, csak az a baj, hogy csak az egyikükről mondhatom meg fennhangon a véleményem, mert a másik a testvérem...
2013. márc. 26. 15:26
 14/18 anonim ***** válasza:

Én a testvéremről is megmondom őszintén a vélemény. Még csak róla igazán:)

A pasinak nem kell a gyerek sem, a nő sem. Hülye volt vagy azért, mert belement a gyerekbe vagy azért mert nem védekezett. Alapból nem értem miért nem lehet válni, miért kell megcsalni a másikat. De ilyen undorító alakot hogy még egy gyereket is összehoz ritkán láttam.

A nő sem százas. Gondolom ő meg így akarta megfogni a pasit. Hát nem jött össze. Remélhetőleg megjön az esze, és legalább azt a szegény gyereket normálisan felneveli.

2013. márc. 26. 15:29
 15/18 anonim ***** válasza:
Rossz focista, egy hatalmas öngólt lőtt. Egyébként mivel nem látok bele az életébe, elItélni nem tudom.
2013. márc. 26. 15:37
 16/18 anonim ***** válasza:
meggondolatlanságnak
2013. márc. 26. 15:44
 17/18 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a nő mindent elhisz neki. Ha piros az ég, azt is. Pedig látja, hogy nem kéne, hát hányféleképpen lett már becsapva, de nem nyitja ki a szemét. Egyébként én itt leginkább a férfi családját sajnálom, képzelhetitek mekkora pofon lehetett ez a 12 éves fiának, hogy ja neki lesz egy testvére az ország másik végében egy nála 16 évvel idősebb nőtől...
2013. márc. 26. 15:45
 18/18 anonim ***** válasza:

Azt, hogy a nő nagyon naiv, a pasit könnyű átejteni a palánkon, és a kis hancúrozásukkal nem egy ember életét nehezítették meg, hanem minimum 4-ét.

Nagy felelőtlenség. Legalább az egyik félnek lehetett volna valamennyi esze.

2013. márc. 26. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!